Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam grupowiczów czekam i ja i dzisiaj mija rok od złożenia wniosku, nr 5743, w ubiegłym tygodniu tendencja wzrostowa, liczę na morskie opowieści wiosenne oczywiście ewentualnie🌤Pozdrawiam
Już po weryfikacji teraz w przeglądarce nr 28769 i oczekiwanie na miejsce i termin..pendolino pędzi ciekawe w którym wagonie spotkamy siea teraz na spacerek
Witam serdecznie kochani w dniu dzisiejszym miejsce 73781. . Wolno spaceruje zamiast sunąć jak pendolino , mija mi 14 miesiąc podroży,wolno małymi kroczkami do celu podążam.Przede mną jeszcze 12 długich miesięcy. Pozdrawiam.
Moje pendolino za bardzo się rozpędziło i teraz karnie stoi na bocznicy , na dzień dzisiejszy mam numer 1202, od tygodnia tendencja zwyżkowa .Pozdrawiam oczkujących na miejscówki
Ewuniu trochę się niepokoję ponieważ do końca miesiąca muszę zaplanować urlop wypoczynkowy na 2019r. a tu takie niespodzianki mi robią.
Ty zapewne lada dzień otrzymasz skierowanie Pozdrawiam
Peoniu rozumie że się niepokoisz ja też tak czekałam i czekałam dostałam przydział ale urlopu już niestety nie bo to okres świąteczny i tyle usłyszałam więc przełożyłam wyjazd i czekam aby jak najpòżniej pozdrawiam życzę powodzenia
aannaa pisze: 18 paź 2018 11:39
Witam serdecznie kochani w dniu dzisiejszym miejsce 73781. . Wolno spaceruje zamiast sunąć jak pendolino , mija mi 14 miesiąc podroży,wolno małymi kroczkami do celu podążam.Przede mną jeszcze 12 długich miesięcy. Pozdrawiam.
Jedziemy w tym samym wagonie. Może razem dostaniemy przydział