Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Jak to gdzie ? pociąg zawsze pociąga pociąg ..... jak magnesy różnoimienne .
No i jedne zabiegi zakończone, a na drugie trzeba się zapisać. Zobaczymy jutro czy system NFZ-u wreszcie działa poprawnie .
Witajcie i miłego pod wieczorku .
Obchodzisz obchodzisz..... tylko z daleka .
Tylko nie za mocno głoduj ..... żeby można było później oko zawiesić .
Oczka mi się chcą zamykać, a Tobie ? .
Trudno, jak nie będzie na czym, to nie będą wieszać. Ważne, że mnie cieszy fakt przegnania węża z mojego brzucha oraz ogólne dobre samopoczucie.
Wcześniej już mi się zamykały, a teraz jakoś ożyły , ale z rozsądku sama je zamknę.