NFZ Małopolska rosnący czas oczekiwania

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
bozenag
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 lip 2014 15:28
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 4

Re: NFZ Małopolska rosnący czas oczekiwania

Post autor: bozenag »

tylko od marca praca i nie da mi się jechać a w lipcu przyjdzie mi z kolejki to nie pojadę bo córki wesele myślałam że że zwrotów pojadę a tu .......pozdrawiam
MaryKate
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 gru 2014 13:40
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 21 razy
Podziękowano: 9 razy

Post autor: MaryKate »

ja też już powinnam być odesłana do weryfikacji , jeszcze nr widnieje w przeglądarce , opóżnienie mają w naszym NFZ , ale mi sie tak nie spieszy do sierpnia się muszę wyrobić lub czekać na przydział co pewnie nastąpi na jesieni . Bożenag jeżeli można spytać jaki masz nr , ja mam na dziś 14945 :)
bozenag
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

gumisia pisze:ja też już powinnam być odesłana do weryfikacji , jeszcze nr widnieje w przeglądarce , opóżnienie mają w naszym NFZ , ale mi sie tak nie spieszy do sierpnia się muszę wyrobić lub czekać na przydział co pewnie nastąpi na jesieni . Bożenag jeżeli można spytać jaki masz nr , ja mam na dziś 14945 :)
Witaj gumisia ja mam numer 14984 tuż za tobą jestem i składałam 6 czerwca reumatologia ;) myślałam że się załapię w lutym na zwroty a tu ..... :( pozdrawiam
Awatar użytkownika
Anna-K
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 01 lip 2014 19:20
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: Anna-K »

Bozenag,jeszcze nic nie jest stracone.Może uda się Tobie wyjechać w drugiej połowie lutego.
A może powinnaś zadzwonić do NFZ i dowiedzieć się na jakim etapie jest ta weryfikacja.
Przedstaw swoją sytuację,że bardzo zależy Ci na czasie,że od marca podejmujesz pracę i najkorzystniej byłoby Ci jechać ze zwrotów przed podjęciem pracy.A może lepiej byłoby tam iść osobiście i to wszystko powiedzieć.Nie wiem jaki byłby tego skutek,ale ja na pewno próbowałabym.
Przecież tam też pracują ludzie i rozumieją pewne sytuacje.
bozenag
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Anna-K pisze:Bozenag,jeszcze nic nie jest stracone.Może uda się Tobie wyjechać w drugiej połowie lutego.
A może powinnaś zadzwonić do NFZ i dowiedzieć się na jakim etapie jest ta weryfikacja.
Przedstaw swoją sytuację,że bardzo zależy Ci na czasie,że od marca podejmujesz pracę i najkorzystniej byłoby Ci jechać ze zwrotów przed podjęciem pracy.A może lepiej byłoby tam iść osobiście i to wszystko powiedzieć.Nie wiem jaki byłby tego skutek,ale ja na pewno próbowałabym.
Przecież tam też pracują ludzie i rozumieją pewne sytuacje.
Dzwoniłam i pytałam musi być weryfikacja by z korzystać ze zwrotów a jak się spytałam kiedy mogę dostać to Pani odp że do kilku tygodni bo mieli system zepsuty i są opóźnienia ;) pozdrawiam
Awatar użytkownika
Anna-K
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Bozenag,czy już coś wiadomo odnośnie Twojej weryfikacji ?
Gumisia,a u Ciebie jak się sprawy mają ?
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 254 razy
Podziękowano: 137 razy

Post autor: GIENIA »

bozenag pisze:
gumisia pisze:ja też już powinnam być odesłana do weryfikacji , jeszcze nr widnieje w przeglądarce , opóżnienie mają w naszym NFZ , ale mi sie tak nie spieszy do sierpnia się muszę wyrobić lub czekać na przydział co pewnie nastąpi na jesieni . Bożenag jeżeli można spytać jaki masz nr , ja mam na dziś 14945 :)
Witaj gumisia ja mam numer 14984 tuż za tobą jestem i składałam 6 czerwca reumatologia ;) myślałam że się załapię w lutym na zwroty a tu ..... :( pozdrawiam
Ja mam nr 20 435 i też powinnam juz lada chwila iść do weryfikacji ..... wniosek składałam 30 lipca 2015 :shock:
Awatar użytkownika
Anna-K
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Gieniu to weryfikacja tuż,tuż.
Chociaż mówi się,że jest opóźnienie.
bozenag
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Anna-K pisze:Bozenag,czy już coś wiadomo odnośnie Twojej weryfikacji ?
Gumisia,a u Ciebie jak się sprawy mają ?
Witaj Anna-K niestety nic nie wiadomo nadal istnieje w przeglądarce ze czeka na wyznaczenie miejsca :( numerki nawet szybko spadają mam już 14260 :) jeszcze mam nadzieje ze do końca miesiąca dostań czas pokarze :) pozdrawiam
MaryKate
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 gru 2014 13:40
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 21 razy
Podziękowano: 9 razy

Post autor: MaryKate »

To samo u mnie jeszcze nie odesłana do weryfikacji , na dziś mam nr 14218 , ale mnie sie tak nie spieszy bo o zwroty na wiosnę zamierzam dzwonić :)
ODPOWIEDZ