Kolejka do sanatorium na 2015 rok

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Awatar użytkownika
beab
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 mar 2012 10:23

Re: Kolejka do sanatorium na 2015 rok

Post autor: beab »

A ja czekam gdzie pojadę , bo we wniosku do weryfikacji były napisane 3 miejsca. Dzwonilam do NFZ ale powiedziano mi , że dowiem sie wraz z terminem :)Krynica tez tam była :D
ibizka wielkopolska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 gru 2012 20:00
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: ibizka wielkopolska »

Jola02 masz krótki okres czasu na spakowanie. Ja ostatnio dostałam przydział dokładnie 3 miesiące przed wyjazdem. Teraz też bym tak chciała ale się na to nie zanosi.
maadziula
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 17 lut 2013 14:58
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: maadziula »

Witam Wszystkich Ostatnio przydziały do Krynicy Ja też mam Krynicę od 23 kwietnia .
Jola 02 byłam w Watrze w 2013 r jest całkiem dobrze zabiegi na miejscu obsługa bardzo miła ,jedzenie takie sobie ale wystarczające .Telewizor płatny 60 zł.
co drugi dzień sprzątają pokoje
ręczników ani pościeli nie zmieniają (odpłatnie tak)
nie kontrolują o 22:00
Blisko do Parku Zdrojowego (trzeba zlecieć z górki gorzej wracać)
Pozdrawiam Miłego pobytu
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

pomocy jestem tu od dzisiaj, po raz pierwszy do sanatorium.... Wniosek wplynol 10 11 2013 r..Dzisiaj mam nr 733.Ratunku co dalej.Jestem zielona jak szczypiorek na wiosne.Kochani potrzebuje porad i pomocy :o
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Juz nr 720 Od 3 lat mieszkam w lesie okolice Lodzi Od dzisiaj mam jako takie polaczenie inter.Pokierujcie zagubiona wiesniaczka :serce:
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

wiesniaczkaela pisze:Juz nr 720 Od 3 lat mieszkam w lesie okolice Lodzi Od dzisiaj mam jako takie polaczenie inter.Pokierujcie zagubiona wiesniaczka :serce:
lodzki nfz
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Elu , ale czego oczekujesz?, jakiej pomocy?, w którym kierunku ?

jak trafiłaś tutaj , to się nie zgubisz :D

Basia
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Po primo jak to dziala. 18 miesiecy uplywa w maju ,mam mamy,bo skladalam wniosek z kolezanka ,ale otym potem.Nr 700 wskazuje z tego co wywnioskowalam ze t..o tuz tuz, a ja ciagle nie widze zadnej wiadomosci.Jaki termin powiadomienia obowiazuje NFZ,musze to wiedzic szef z dnia na dzien nie da mi urlopu.To jedo z wielu moich pytan, mamich o wiele wiecej Jezeli pozwolicie.Jak juz wspomnialam jes,bedzie to moj pierwszy wyjazd do tej pory rok w rok jezdzilam na turnusy rehabilitacyjne ...........NFZ ze wzgledu na stan zdrowia przez 10 lat odmawial skierowania .Durne przepisy.Za kase bylam zdrowa , i moglam wyjezdzac ....
ewiko
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2013 07:07
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 8
Podziękowano: 1 raz

Post autor: ewiko »

Powiadomienie o terminie wyjazdu na rehabilitacje z reguły przychodzi z 4-tygodniowym wyprzedzeniem. Czasami jest krótszy ale to chyba sporadycznie. Twój numerek wskazywałby na rychły termin ale może po prostu zadzwoń do swojego NFZ-u i zasięgnij informacji u źródła... pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dzieki serdeczne, dzwonilam,cytuje panienke zNFZ-tu .Przyjdzie czs tozostanie pani powiadomiona stosownym pismem.Przepraszam za balagan tekstowy ale moja klawiatura nadaje sie na zlom.Na razie musi poczekac ,prioritet ma sanatorium. Ale mam pietra przed tym wyjazdem. :o :shock:
Zablokowany