Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Rozmarzyłaś się Aniołku ? i tak na nockę ? to pewnie nie tylko kolorowe były ...... witaj w nowym dniu .
Zapowiadają kolejny słoneczny dzień i z rana się taki zapowiada, miłego i spokojnego .
A czemu nie? Od dziecka mam głowę pełną marzeń i dobrze mi z tym.
Piękny, ciepły, niech tak pozostanie.
Witam popołudniowo, kawę z kakałkiem zaraz będę parzyć.
Dynia, to też bania . Dopiero skończyłem...... podwieczorek też . To teraz mogę kanapkowy obiadek skonsumować .
Wolałbym z mniszkiem zabawę niż z tymi twardzielami ...... paluszek boli .
No widzisz, nawet nie załapałem ...... dziękuję już lepiej .
W tym tygodniu czeka mnie parę nadliczbowych obowiązków..... zwłaszcza jutro. Jak mnie wcześniej zaprosisz do łóżeczka, to z pewnością nie odmówię .