ŚLĄSKI - NFZ kolejka

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
forumowicz

Re: ŚLĄSKI - NFZ kolejka

Post autor: forumowicz »

Uf ....no to dowlekłam się do półmetka ;) chyba :lol: :lol: :lol: ....na liczniku 50 tyś. z haczykiem , a do mety jeszcze hoho :lol: :lol: :lol: a deszcz ciągle pada :roll: Pozdrawiam kolejkowiczów :kwiat:
nusia
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 04 sty 2012 21:04
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: nusia »

Barba, może przydzielą Ci extra SPA&Wellness and Beauty? :D :D :D :D :D
Życzę Ci tego serdecznie! Jakaś rekompensata za stres kolejkowy powinna być! :lol: :lol: :lol:
Pozdrawiam i życzę SŁOŃCA :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
madzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lut 2013 14:19
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: madzia »

Witaj Jacky. Nie moge cie zalowac
,bo przy moim szczesciu to mi sie tez trafi taki "kurort" jak tobie.No coz ,miej tylko nadzieje ze tam bedzie fajne towarzystwo czego ci zycze.
Awatar użytkownika
jacky6
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 mar 2014 14:39
Staż sanatoryjny: 8
Podziękował: 34 razy
Podziękowano: 36 razy

Post autor: jacky6 »

madzia pisze: ,bo przy moim szczesciu to mi sie tez trafi taki "kurort" jak tobie.No coz ,miej tylko nadzieje ze tam bedzie fajne towarzystwo czego ci zycze.
nie jest okropnie źle - dzisiaj sobie pojeździłem kolejny raz autkiem marki VS ( View Street ) z fabryki Wujaszka Gugle po ulicach Goczałkowic w poszukiwaniu parkingu....
ani widu ani słychu...
ale rozpracowałem już listę zabiegów które sobie zażyczę...
ta kwestia jest wystarczającą...
zakwaterowanie w pełni lata - będzie tylko sypialnią...
...
skierowania z NFZ szły pocztą z Jankego aż tydzień - per pedes byłoby to za 5 godzin ...
...
nie zamartwiajcie się dziouszki - każdy załapie się na swoja porę roku ...
...
towarzystwo ?
...
a to już temat na kolejną "modlitwę" ...

:mrgreen: :ugeek:
forumowicz

Jacku parking jest ale że tak powiem od doopy strony :oops: Jadąc od Katowic wjeżdżasz zaraz za światłami w ulicę Uzdrowiskową i na pierwszym rondku skręcasz w lewo w ulicę Szkolną kierując się aż do znaku P ze szlabankiem .....tu masz możliwość wjazdu na teren Uzdrowiska by się wyładować z bagażami .Potem niestety trzeba jechać z powrotem na parking który jest na przeciwko tego szlabanu .Można tu zostawić auto ale też co niektórzy zostawiają auta pod restauracją Relax , przed słupkami w pobliżu Gwarka właśnie na ulicy Uzdrowiskowej .Można jeszcze pokombinować i podjechać kawałeczek dalej Szkolną za boiskiem do siatkówki jest wjazd dla pacjentów Kliniki Chirurgi ( to taki pomarańczowy budynek) tam też ludzie zostawiają autka ( tak bardziej nielegalnie ).Można też wjechać w ulicę Szkolną z drogi głównej jadąc dalej (nie skręcasz na uzdrowisko kierujesz się dalej w kierunku Bielska ) mijasz firmę sprzedaży domów drewnianych i wjeżdżasz również w ulicę Szkolna ( po lewej masz komis samochodowy ) po prawej ....po paru metrach jest ten sam parking . Jest jeszcze wjazd przez zagajnik do strefy taką mało uczęszczana drogą , zaraz za tym komisem Kraina samochodów jest skręt w prawo i tą drogą aż do znaku Uzdrowisko i ostro skręt w prawo o 180 stopni dojedziesz do strefy z kawiarenkami i dyrekcją uzdrowiska , a drużką za dyrekcją do Magnoli .Nie wiem czy pisałam czytelnie :oops: ale spoko i tak wszystkie te drogi prowadzą do uzdrowiska :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
jacky6
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 mar 2014 14:39
Staż sanatoryjny: 8
Podziękował: 34 razy
Podziękowano: 36 razy

ŚLĄSKI - NFZ kolejka już bez jacky6

Post autor: jacky6 »

dzięki,
widzę że pora otworzyć wątek goczałkowicki...
tamże pociągnę a raczej przerzucę temat parkingu ...
tutaj niech wylewają swoje niecierpliwości oczekujący na realizację ...
:mrgreen: :ugeek:
forumowicz

ok :? 8-)
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Post autor: stokrotka »

jacky6 - skopiuj ,wydrukuj i" gps " Maryli na kolanka, a dojedziesz i znajdziesz miejsce do parkowania.
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 32 razy
Podziękowano: 47 razy

Post autor: ewasz »

No ja :lol: Stokrotka ma fajny pomysł :lol: :lol:
Maryla nie będzie się nudziła jako pasażer i przyczyni się do zaparkowania pojazdu :)
barba
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 gru 2011 17:27
Staż sanatoryjny: 16

Post autor: barba »

Witam :P u mnie dzisiaj osiągnęłam nr.513 :P :P pozdrawiam.
ODPOWIEDZ