Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
nika731207 pisze:Słoneczko odchudzać się będziesz w poście , jeszcze mamy karnawał to zdążymy wszystko wytupać
Nika zawsze po weekendzie sie odchudzam . Sobota i niedziela jest dla mnie koszmarem jeżeli siedzę w domu.....jem, jem, jem, jem........ i końca nie widać
krecik pisze:Słoneczko jest na to sposób. Nie rób w piątek zakupów żywnościowych i wtedy nie będziesz w sobotę i niedzielę jeść, jeść i jeść
Kreciku właśnie na sobotę i niedziele najwięcej robię zakupów bo moje kochane głodomorki przychodzą do mnie na obiad a i jak wychodzą ode mnie to i lodówkę opróżniają . Wiec muszę..... a co zostaje to ja wcinam...