Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Asia gratki Kołobrzegu. Ja co prawda nie byłam w Arce ale też w Kołobrzegu, super sprawa. Wróciłam przed pięcioma dniami a już tęsknie za następnym wyjazdem.
Jolu 02 miło mi że pomogłam. Odnośnie mojego przydziału do Krynicy to mój wybór Ponieważ czas oczekiwania miał być 14 miesięcy czyli luty więc napisałam meila do NFZ i poprosiłam o Krynicę chciałam przy okazji pojeździć na nartach na Słotwinach .czas się przedłużył do 16 m-cy z nart nici ale jest Krynica nawet jestem zadowolona bo lubię Krynicę (NFZ odpisał samymi paragrafami ale chyba panie wzięły sobie do serca moją prośbę Pozdrawiam .Życzę miłego pobytu.Ja byłam zadowolona z Watry
wiesniaczkaela witam.Oj,widzę,ze już jesteś na wylocie.Lada chwila dostaniesz przydział.Ostatnio sporo jest ich sporo do Krynicy.Ja właśnie tam jadę od 24.04 do 15.05.Życzę Ci fajnego miejsca.Pozdrawiam :
Witam czytam wasze posty miło i sympatycznie na tej poczekalni ja jeszcze oczekuję na wyznaczenie miejsca
Dobrze że wiecie dokąd pojedziecie gratulacje przydziałow ładnych miejsc pory roku też pozdrawiam wyjeżdzających udanych kuracji
Czas planowania urlopów ,a tu do przydziału jeszcze droga daleka. Jutro pewnie 2 ... z przodu. Aniag jak u Ciebie??? Kawa będzie??? Ostatnio bez przeglądarki nie ma u mnie życia.Cieszę się, że co niektórzy już w sklepie po walizkę .Emi na jaki termin liczysz???