Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Goń mnie goń , dopiero ze szpitala wróciłem i ze niedługo jadę z powrotem. Jutro też i zobaczymy co dalej po odprawie lekarskiej, a na razie poprawa stanu jest po zmianie leku.
Za placki dziękuję ...... na wikt szpitalny przeszedłem .
Dzięki i Tobie też słonecznego, relaksuj się .
Jak to czasem można strzelić kulą w płot z komentarzem. Czyli zwiedzałeś, ale białe korytarze, to przykre , współczuję i obiecuję, że już nie będę popędzać.
Wszystkiego najlepszego życzę, niech moc będzie z Tobą.
Nie zawsze wszystkiego można się spodziewać, ale strzelać można...... tylko w dobrą stronę .
Nie białe nie białe, nowy szpital, to i kolory ładniejsze takie przyjemne ciepławe .
Dzięki Aniołku , mocy jeszcze troszku mam, tylko częstsze przerwy na odpoczynek muszę robić .
Jak człowiek ślepy, to mogą mu się strony pomylić.
To dobrze, że wnętrze szpitalne daje odczucie ciepła, choć ja osobiście nic nie mam do białych ścian, a nawet powiem, że lubię ten kolor, ale wsztstko zależy od samego wnętrza.
Odpoczywaj, przyjemnych snów.