Lubelski NFZ

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Awatar użytkownika
Celinka52
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 maja 2016 14:26
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 2

Re: Lubelski NFZ

Post autor: Celinka52 »

Janie! Po tych nowych informacjach juz lubię Ciechocinek, tęznie, spacery, baseny, tańce- jest widzę co robic po zabiegach
ramons
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 09 kwie 2013 17:37
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: ramons »

jan19557 z pełną odpowiedzialnością mogę powiedzieć , że od kilku dni tańce na szachownicy jak najbardziej są :)
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 158 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

Celinka52 pisze:nic to, mozna pospacerowac wokoł grzybka. a jesli juz sie nawdycha tego zbawiennego dl moich dróg oddechowych powietrza, to gdzie najlepiej sie udac na tańce?
Tańce Celinko :) wszędzie na każdym kroku zależy kto co lubi...sama na miejscu się zorientujesz :)
Urocza,Targon,Klinika pod tężniami,Teatralna,Wojskowy,Bristol-stodoła,Zdrojowa ...całe jeszcze mnóstwo w różnych sanatoriach :)
Awatar użytkownika
Celinka52
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 maja 2016 14:26
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Celinka52 »

Jak dla mnie- tańce bomba Atina ;) Jadę ze względu na nawracające zapalenie gardła i krtani, a reszta ok, czyli tańczyc mogę do bólu, oby było z kim iśc na te tańce, bo samemu to jakoś nijak :)
Awatar użytkownika
Chmurka07
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 sty 2015 21:43
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: Chmurka07 »

A co to tutaj taka cisza,zamarło życie w naszym lubelskim???? Kochani !!! Pobudka, maj ucieka....lato czeka :D :D :D
bebe14
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 14 sie 2014 14:54
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: bebe14 »

No ja dostałem dziś z NFZ oficjalny liścik Rehabilitacja uzdrowiskowa dla dorosłych w sanatorium uzdrowiskowym numer 627 i czas oczekiwania około 12 miesięcy Itak jestem zadwowolony bo wniosek składałem 7 kwietnia i mam nie duży numer już dziś w przeglądarce jest 584 no i będę miał rehabilitacje na 28 dni Jak czytam wpisy to ja i tak mam nieduży czas oczekiwania w tamtym roku też od ręki dostałem poszpitalne i nie wiem od czego to zależy pewnie od chorób bo od wieku to wątpię bo jestem w średnim wieku po 30
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Staż sanatoryjny: 22
Podziękowano: 3 razy

Post autor: jan19557 »

Ja byłem 3 maja i tylko w Targonie była impreza ale skoro szachownica ruszyła to na pewno będzie wesoło. Przyjemnie choćby popatrzeć.
Awatar użytkownika
danusia57
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2012 13:10
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: danusia57 »

bebe14 pisze: jestem w średnim wieku po 30
Qurde średni wiek jest po 30 :shock: :shock: ,to po 50 jaki jest wiek :?: :oops: .Może mnie ktoś oświeci :?: :lol:
Awatar użytkownika
Chmurka07
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 sty 2015 21:43
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: Chmurka07 »

danusia57 pisze:
bebe14 pisze: jestem w średnim wieku po 30
Qurde średni wiek jest po 30 :shock: :shock: ,to po 50 jaki jest wiek :?: :oops: .Może mnie ktoś oświeci :?: :lol:
Danusia , spokojnie przecież nie napisał ile po 30 :lol: :lol: :lol: może tyle samo co i przed 30 :lol: :lol: :lol:
bebe14
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 14 sie 2014 14:54
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: bebe14 »

Spoko przepraszam jak zle to napisałem i nie chodziło mnie o to o czym myślisz ,choć do 40 mi trochę brakuje
ODPOWIEDZ