Cieplice Dom Zdrojowy od 18.04

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
grazynamackowiak
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 11 maja 2014 19:33
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 31 razy
Podziękowano: 31 razy

Re: Cieplice Dom Zdrojowy od 18.04

Post autor: grazynamackowiak »

Witam kuracjuszy w Cieplicach NS :kwiat:
Miłego pobytu wyśmienitego towarzystwa 8-)
Dużo słoneczka i pieknej pogody :D
Super udanej kuracji pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
dorotka11
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 lis 2016 21:14
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: dorotka11 »

Witam.Ale Wam fajnie że możecie się spotkać w realu.Ja narazie nie znalazłam bratniej duszy która też jedzie w moim terminie ale mam nadzieję że się pojawią. Tymczasem obserwuje Wasze posty i dużo się już dowiedziałam na temat tego sanatorium Dzięki Wam.Pozdrawiam serdecznie i czekam na więcej informacji :kwiat:
Awatar użytkownika
MarkStan
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 lut 2017 13:17

Post autor: MarkStan »

Grazynko a skad przybylas na nasze podworeczko?Nie bylo cie tu wczesniej :?: :? :kwiat: : :) :) :D Pozdrawiam
kama
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 wrz 2012 22:34

Post autor: kama »

Wszystkim nowo przybyłym do Cieplic formuowiczom, życzę trafionych zabiegów, pieknej pogody, pogody ducha miłego towarzystwa!
Awatar użytkownika
MarkStan
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

I ja przyłączam się do życzeń i pozdrowień napisanych powyżej przez Kamę i kończę moje "gościnne występy" w temacie :Cieplice Dom Zdrojowy od 18.04.
Wszystkich nowo przybyłych na ten turnus serdecznie pozdrawiam i do miłego przypadkowego spotkania.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

:D to my dziękujemy za rady przywitanie i doprowadzenie po cieplicach..A nie będziemy się już widzieć na posiłkach???
forumowicz

Post autor: forumowicz »

No i przywitanie się udało poznaliśmy dzięki Markowi kolejne miejsce do którego na pewno wrócimy. Pozdrawiamy tych , którzy obserwują forum i przyznają się do tego przy piwie :D
Awatar użytkownika
MarkStan
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Jestem zmuszony jeszcze raz wejść na "wasze podwórko", czyli do grupy forumowiczów, którzy przyjechali do Cieplic w dniu 18.04.
Ja oznajmiłem, że nie będę WAM się "plątał" w waszym temacie i wracam na strony tematu: Dom Zdrojowy (Cieplice) od 30.03.do 20.04.
Byłem wyjątkiem, który w podanym marcowo-kwietniowym terminie otrzymał skierowanie 28-dniowe z NFZ a pozostali musieli wyjechać do domów już 20-tego kwietnia..Dlatego mam tę przyjemność, że swobodnie mogłem pozwolić sobie na przekazanie swoich doświadczeń i pokazania tego i owego w Cieplicach.Szkoda, że pogoda nie jest taka, jaka my zastaliśmy w Cieplicach kiedy tu przyjechaliśmy.
Wyciągnąłbym wszystkich nowych i chętnych kuracjuszy z tego tematu na wędrówki po górach.Od schroniska do schroniska i po terenach Szklarskiej Poręby i Jakuszyc oraz Harrachova.
Aby to zrealizować musiałaby być lepsza pogoda a jak widać z map pogody, poprawy nie należy się spodziewać do mojego wyjazdu.
Jeśli znajdą się chętni to mogę zaplanować wam odpowiednią marszrutę "Od starej huty "Julia" i powrót w to samo miejsce z odwiedzinami w 4-ch schroniskach: 1-Pod Łabskim Szczytem, 2-Na Szrenicy, 3-Na Hali Szrenickiej i 4-przy Kamieńczyku.Czas swobodnego przejścia z odpoczynkiem w każdym z tych schronisk nie powinien przekroczyć 8 godzin, nawet dla osób, które chodzą "z nogi na nogę" i często odpoczywają. Trzeba zrezygnować jednak z obiadu i kolacji w DZ1 i zorganizować auta na przejazd do Szklarskiej Poręby i na powrót do DZ1.Widoki niepowtarzalne.Tempo: "z nóżki na
nóżkę", jak to się mówi pozwala nagadać się do syta. :lol: :D
Romekwie oraz Natic maja kontakt do mnie.Pozdrawiam wszystkich forumowiczów tego tematu i tych, których zainteresuje to o czym napisałem. :D :kwiat:
Awatar użytkownika
dorotka11
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 lis 2016 21:14
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: dorotka11 »

MarkStan pisze:Jestem zmuszony jeszcze raz wejść na "wasze podwórko", czyli do grupy forumowiczów, którzy przyjechali do Cieplic w dniu 18.04.
Ja oznajmiłem, że nie będę WAM się "plątał" w waszym temacie i wracam na strony tematu: Dom Zdrojowy (Cieplice) od 30.03.do 20.04.
Byłem wyjątkiem, który w podanym marcowo-kwietniowym terminie otrzymał skierowanie 28-dniowe z NFZ a pozostali musieli wyjechać do domów już 20-tego kwietnia..Dlatego mam tę przyjemność, że swobodnie mogłem pozwolić sobie na przekazanie swoich doświadczeń i pokazania tego i owego w Cieplicach.Szkoda, że pogoda nie jest taka, jaka my zastaliśmy w Cieplicach kiedy tu przyjechaliśmy.
Wyciągnąłbym wszystkich nowych i chętnych kuracjuszy z tego tematu na wędrówki po górach.Od schroniska do schroniska i po terenach Szklarskiej Poręby i Jakuszyc oraz Harrachova.
Aby to zrealizować musiałaby być lepsza pogoda a jak widać z map pogody, poprawy nie należy się spodziewać do mojego wyjazdu.
Jeśli znajdą się chętni to mogę zaplanować wam odpowiednią marszrutę "Od starej huty "Julia" i powrót w to samo miejsce z odwiedzinami w 4-ch schroniskach: 1-Pod Łabskim Szczytem, 2-Na Szrenicy, 3-Na Hali Szrenickiej i 4-przy Kamieńczyku.Czas swobodnego przejścia z odpoczynkiem w każdym z tych schronisk nie powinien przekroczyć 8 godzin, nawet dla osób, które chodzą "z nogi na nogę" i często odpoczywają. Trzeba zrezygnować jednak z obiadu i kolacji w DZ1 i zorganizować auta na przejazd do Szklarskiej Poręby i na powrót do DZ1.Widoki niepowtarzalne.Tempo: "z nóżki na
nóżkę", jak to się mówi pozwala nagadać się do syta. :lol: :D
Romekwie oraz Natic maja kontakt do mnie.Pozdrawiam wszystkich forumowiczów tego tematu i tych, których zainteresuje to o czym napisałem. :D :kwiat:
Witaj MarkStan.Dziękuję Ci bardzo za wszelakie informacje które przydadzą mi się w lipcu jak pojadę do Cieplic.Co do pogody to u mnie zima wrociła wczoraj, apokalipsa poprostu,śniegu po kolana, paraliż komunikacyjny, brak prądu. Poprostu koszmar. Pozdrawiam Cię cieplutko i czekam na dalsze informacje :kwiat:
Załączniki
20170419_075846.jpg
20170419_075846.jpg (179.94 KiB) Przejrzano 479 razy
20170419_092323.jpg
20170419_092323.jpg (168.93 KiB) Przejrzano 479 razy
Awatar użytkownika
beatrix+
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 27 wrz 2016 06:49
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: beatrix+ »

20170420_145244.jpg
20170420_145244.jpg (89.03 KiB) Przejrzano 497 razy
U mnie, świętokrzyskie, już połowa zniknęła, ale było nieźle. ..
20170420_145244.jpg
20170420_145244.jpg (89.03 KiB) Przejrzano 497 razy

I jak tu nie dostać deprechy?

Pozdrawiam cieplutko!
Załączniki
20170418_103816.jpg
20170418_103816.jpg (76.12 KiB) Przejrzano 497 razy
ODPOWIEDZ