Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dziewczyny - Smerfetko i Olu , moje ziomalki . Czym macie zamiar jechać do swoich miejsc docelowych ? Bo ja w ubiegłym roku do Wieńca Zdroju jeździłam i wracałam Hoperem .
Pozdrawiam cieplutko .
Dziękuję Dani za informację, jeszcze nie planowałam podróży. Od naszego miejsca zamieszkania wszędzie jest fatalny dojazd. Muszę zainteresować się tym Hoperem może już niedługo skorzystam.
Dlatego właśnie zapytałam Smerfetko , od nas ciężko jest dojechać gdzieś dalej . A Hoper jedzie bo z Białego bodajże do Mrzeżyna . Wczoraj otrzymałam od nich smsa , że od 30-go kwietnia wracają na trasy krajowe i mają zniżkę 30 % dla 500 pasażerów . Mój kierowca autem nie zawiózłby mnie bo za dużo kilometrów w obie strony a Hoper fajna sprawa bo zabrali sprzed bloku , zawieźli na miejsce i powrót tak samo . Forumowicze mi podsunęli takie rozwiązanie .
Witaj Irena
Cieszę się, że rozwiałaś moje wątpliwości co do wyboru Flisaka. Byłaś w tym ośrodku? Mogłabyś napisać parę słów o warunkach, może jakieś uwagi, rady Dziękuję
Ja do Ciechocinka mam autobus bezpośrednio z mojego miejsca zamieszkania.Dani i Smerfetko własnie np.do Ciechocinka jest autobus z Białegostoku i tym właśnie własnie jadę. HOPER? Nie wykluczam, że wybiorę, ale to jescze do czerwca czas.
Pozdrawiam..
Olka44 to dobrze, że dojazd bez przesiadek. Jeszcze trochę czasu do wyjazdu zostało. Mam nadzieję, że wszystko ułoży się po Twojej myśli czego Tobie, sobie i wszystkim oczekującym na wyjazd życzę