Stróże Centrum Szkol.Rehab.im Ojca Pio

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
mada
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 07 mar 2009 22:39

Re: Stróże Centrum Szkol.Rehab.im Ojca Pio

Post autor: mada »

WITAM!!!
Ja zaczęłam temat Stróży i niewiele wiedziałam tam jadąc, a tu proszę jak się temat rozkręcił. Czytam i widzę, że jest coraz gorzej to jest skandal z tą wodą za złotówkę. Zgadzam się z opinią poprzedników, że opinię o sanatorium nie mogą tworzyć kuracjusze, lecz personel i baza zabiegowa.
A w Stróżach jest to poprostu FOLWARK Pana Senatora Koguta. Chce jeszcze powiedzieć że oprócz Stróży byłam już 4 razy w innych sanatoriach i mam porównanie. I uważam że jednak należy zgłosić do ZUS-u w Warszawie. I ja napewno to zrobię i myślę że powinniście Państwo to też uczynić. Bolo mam nadzieję, że będziesz następny ;) ;) ;)
Pozdrawiam Mada
Jola
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 03 sty 2009 19:07

Post autor: Jola »

Do Pana BOLO ,myślę ze nie odwaga a zdroworozsądkowe podejście do swojego zdrowia zmusiło by mnie do przynajmiej poinformowania ZUS-u żeby właśnie na przyszłość omijać to miejsce szerokim łukiem.Po 2-gie nie wiem czy senator wszystko może ? jeżeli tak to wszyscy skierowani tam ludzie powinni też móc odmówić pobytu w tej wątpliwej uzdrawialni.
Ja nie miałam przyjemności tam się rehabilitować ale gdybym dostała tam skierowanie napewno bym odmówiła :!: i przy okazji nagłośniła sprawę w mediach a także odesłała bym urzędników na to forum niech by sobie trochę poczytali i na przyszłość rozważnie kontraktowali usługi. :idea:
wesoły
Na forum od: 25 lut 2010 23:19

Post autor: wesoły »

Witam kuracjuszy!
Wybieram się do Stróży 20-go marca. Jest to mój pierwszy wypad tego typu, dlatego też nie wiem co mam zabrać ze sobą. Z opinii, które tu czytam, zarówno tych złych, jak i dobrych, wnioskuję, że muszę zabrać spodenki kąpielowe. Jakiś dres potrzebny? Garnitur, frak, sprzęt do wspinaczki? ;)
Czy muszę zabrać dokumentację od lekarza, u którego się leczę?
Jadę z Sosnowca. Samochodem. Mogę kogoś na stopa zabrać. :)
Pozdrawiam Wesoły (36 lat).
sebon
Na forum od: 04 mar 2010 09:24

Post autor: sebon »

Cześć kuracjusze dostałem skierowanie do ośrodka w Stróżach proszę o informacje o obiekcie i o zabiegach.Turnus rozpoczynam 14 kwietnia.Pozdrawiam sebon :D
zuska112
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 05 lut 2010 20:58

Post autor: zuska112 »

SEBON - poczytaj na stronach od 1 do 14 tam masz wszystko napisane.
Miełego pobytu. :lol: :lol: :lol: :lol:
sebon

dzięki :)
sebon

Do Zuski 112 Czy na terenie ośrodka jest jakaś " świetlica " z telewizorem doczytałem się tylko o płatnych telewizorach w pokojach.
tosia
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 23 paź 2009 12:22

Post autor: tosia »

Witam wszystkich już dawno tu nie zaglądałam ale widzę że coraz mniej osób pisze.Odpowiadając na pytanie Sebola oczywiście w holu jest telewizor i komputery,bankomat,sklepik z prasą.Wszystkie informację myślę że bardzo szczegółowe umieściłam we wcześniejszych moich wypowiedziach więc nie będę się powtarzać.Pozdrawiam wszystkich życzę miłego pobytu bo wierzę że taki będzie.Jeśli macie jakiekolwiek pytania to proszę kierować na mojego emaila [email].pl chętnie służę pomocą.Pozdrawiam
ancia
Na forum od: 13 mar 2010 01:15

Post autor: ancia »

Zaczynam turnus od 20 marca.Jestem przerażona,a tak ładnie wyglądała reklama ośrodka.Muszę to przespać,może jutro spojżę na problem inaczej.
synu2005
Na forum od: 22 sty 2010 14:34

Post autor: synu2005 »

Witam
Wybieram się na turnus od 14 kwietnia.Wybiera się ktoś ze śląska w tym samym terminie ?.Możemy się wybrać razem będzie raźniej.
ODPOWIEDZ