Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
I ja wybieram się na dniach do lekarza po skierowanie .Może przytrafi mi się wyjazd w maju 2026 ???. Ale co tam najpierw skierowanko a potem zobaczymy ...
Szczawnica przywitała mnie deszczem. Jestem już od środy. W czwartek rano zameldowałam się w Sylwii, bo tam jest recepcja, pielęgniarka, lekarz i baza zabiegowa, ale o szczegółach napiszę więcej w dziale Oceń Sanatorium. Adria ma już jadalnię na miejscu, więc już nie chodzimy do Sylwii na posiłki. A sama Szczawnica oczywiście piękna. Na Redyk Jesienny czekamy, a póki co cieszymy oczy innymi widokami.
IMG_20250927_164324.jpg (74.85 KiB) Przejrzano 403 razy
IMG_20250927_164524.jpg (78.39 KiB) Przejrzano 403 razy
Dziękuję Mijariolka za życzenia, w szczególności te dotyczące słoneczka, bo niestety już drugi dzień pada. Towarzystwo mam super, więc nudy nie ma.
Pozdrawiam serdecznie.
Zdrowia, wypoczynku, super towarzystwa i zabiegów życzę również. Słoneczko zaświeci Udanego poszukiwania wszystkich źródełek z wodami leczniczymi. Co prawda można kupić je przy placu Dietla ale to wydatek a tak spacerki mogą być. Jak byłem na majówce to po wyjechaniu kolejką na górę można było dostrzec Tatry. Fajne fotki, można było tak blisko podejść do tych " czteronożnych kosiareczek" ? Pozdrawiam
Skrzys dziękuję za życzenia. Towarzystwo jest super. Co niektóre wody już odkryte. A te małe kosiareczki tak zajęte koszeniem, że zupełnie nie zwracały na nas uwagi , można było podejść naprawdę blisko.
Teraz tylko czekamy na słoneczko, bo w końcu kiedyś wyjść musi.
Witaj Orion
z tego co napisałeś czas oczekiwania w naszym NFZ troszkę się wydłużył. Czas szybko leci i wypadnie Tobie wyjazd w super terminie czerwiec
Życzę super przydziału pozdrawiam serdecznie