Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Narewka pisze:Oczywiscie,że w 2012 roku.Tak mi sie ten czas dłuży przy czekaniu,że aż lata mylę.
A to wszystko jest w moim kochanym Mazowieckim NFZ.
Witaj Narewka
Ja składałam w lutym 2011 też mazowieckie i własnie 15 lutego wyjeżdżam do Połczyna więc równo dwa lata czekałam a zaczynałam też od nr 86 548. W listopadzie 2012 dostałam weryfikację a pod koniec grudnia info o wyjeździe. Życzę miłego czekania.Pozdrawiam
ibizka pisze:Orientujecie się jak wygląda przydział sanatorium dla męża i żony z dwoma różnymi schorzeniami?
Witam ibizka ja tez byłam z mężem w sanatorium i oboje mieliśmy różne schorzenia, ja reumatologie a mąż drogi oddechowe. po prostu mieliśmy inne zabiegi,chociaż były i takie same np. basen inhalacje pozdrawiam
Ibizka ja w szpitalu nie byłam a dostaję leczenie szpitalne , wszystko zależy jak lekarz Ci opisze. Mówię mu ,że ja muszę jechać w ramach zwolnienia chorobowego bo nie mam szans dostać w pracy urlopu bo niestety u naszego szefa 2 tygodnie urlopu to luksus . do chorobowego się nie doczepia ale do urlopów tak. Bedąc w senatoriach spotkałam sie z ludżmi, którzy też szpital senatoryjny dostali nie beąc nigdy w szpitalu wszystkozależy od opisu lekarza i posiadanej choroby.