Sanatorium Bryza -Dzwirzyno k/Kołobrzegu

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
webea1
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 12 lut 2012 00:25

Re: Sanatorium Bryza -Dzwirzyno k/Kołobrzegu

Post autor: webea1 »

i jeszcze jedno:
a kartą nie można płacić tam :?:
m-a-r-i-u-s-z
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 26 sty 2012 21:55

Post autor: m-a-r-i-u-s-z »

a jak z netem wifi łapie? czy trzeba swój net mieć , w stegnie przy recepcji łapało wifi ,każdy korzystał za darmo , czy tu nie warto brać tego pod uwagę.
co do picia to nasz turnus w stegnie był jednym z nielicznych, było kulturalnie i nikt przed czasem do domu nie wrócił , było :lol:
m-a-r-i-u-s-z
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

webea1 pisze:i jeszcze jedno:
a kartą nie można płacić tam :?:
a za co tam kartą płacić, chyba ze , za skrzynkę piwa :lol:
m-a-r-i-u-s-z
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

mój współlokator przez cały turnus prawie 2 tysie wydał, i kart nie używał. :shock:
Ewa 1106
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 16 sty 2012 22:15

Post autor: Ewa 1106 »

wi-fi ja mam w pokoju ale wiem że inni maja z tym problemy,kartą nie można tu płacić ale jest jeden sklep ABC gdzie jest taka możliwość,czajniki są na korytarzu,w niektórych pokojach są szklanki ale to pozostałości po kuracjuszach,najlepiej sztuce i jakiś kubek mieć ze sobą.Miejscowość bardzo ładna,ale tylko latem,bo teraz wszystko pozamykane 3 sklepy otwarte poczta do 16,jeden bar blisko osrodka a drugi w porcie gdzie polecam rybkę :) nie oszukując się ja przez dwa tyg.wydałam jakieś 1500zł. :o a myślałam,że będzie na odwrót :? Zabiegi są w dwóch budynkach a najgorsze jest to,że mokre są w drugim budynku-dużo osób choruje więc radże zaopatrzyć się w leki bo tu apteka jest bardzo droga-jak jeszcze są jakieś pytania to piście spróbuje odpowiedzieć :D
Ewa 1106
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Posiłki są w tym samym budynku,śniadanie 1 tura 7,30-2 tura 8,00-3 tura 8,30,obiad 1-12,30,2-13,00,3-13,30,kolacja 1-17,30,2-18,00,3-18,30 ale nie ma stołu szwedzkiego :) to tylko dla niemców i dla ludzi prywatnie przyjerzdzających :)
m-a-r-i-u-s-z
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

a lodówka w pokoju jest
to na co tyle kasy ci poszło? :shock:
Ewa 1106
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Lodówka jest :) a na co mi tyle kasy poszło?sama nie wiem :shock: tu wszystko jest strasznie drogie,ale chyba najwięcej wydałam na wypady do Kołobrzegu,bo tu można się zanudzić :)
m-a-r-i-u-s-z
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

do Kołobrzegu taksówką :?: czy w barach tyle zostało :?: wycieczki wam organizowali :?:
a właśnie, jak z autobusem albo jakimś kolwiek transportem z Kołobrzegu do Dźwirzyna ,bo bede tam rano i sie zastanawiam jak dalej dotrę z Kołobrzegu,
podobno autobus dojedzie około 7 rano, masz możliwość zerknąć jak jest z połączeniem o tej porze. jakoś sobie nie wyobrażam 11godzin 40 min w autobusie. :evil:
nuna
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 27 gru 2011 11:33

Post autor: nuna »

Po dotarciu na dworzec PKS około 07:00 nas "dopadli" taksówkarze, ale nie polecam. Zjawił się też bardzo operatywny pan oferując dowiezienie busem pod samą Bryzę za 10 zł. więc na miejscu byliśmy dość wcześnie, po kilku minutach zjawiły się panie z recepcji i zaczęło się przydzielanie pokoi, a zaraz potem śniadanko, więc naprawdę wszystko poszło bardzo sprawnie. Moja podróż trwała 9 godzin i była dość męcząca, ale szybko się zapomina, dziś mogłabym pojechać znów.
ODPOWIEDZ