Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witajcie!
jak ja żałuje,ze z Wami nie byłam,ale włączę się do zabawy
i tak od lewej
Andrzej ,Goorka ,Selene 2 osoby nie wiem dalej Elunia,Biedronka no i chyba Darek
a zdjęcie robił Akt Własności Eluni
Stóp od 9 osób, przy fontannie 8 osób, odgadłam cztery czyli trochę jeszcze zostało .... jeszcze 4 panie i 1 pan? Wiem, że była Gorka i Biedronka...a reszta to kto? Łatwiej by było jakby była lista obecnych na spotkaniu
Jedną z nie rozpoznanych jest Bożenka z Krystyny , która ma mnie za rękę do baru zaprowadzić -było to na portalu! Kolejna jest....pewna Dama z ....Mazowsza !!!!!
Na fotkach Brak nad czym ubolewamy !!!!!!!
Astrid i Grazi , które nie ........dotarły na pożegnanie łódzkiego desantu
Jednocześnie pragnę poinformować , że pojawiała się już Ptaszynka , która juz została porwana przez nie docenionego pana Miecia , który żadnej z portalowego Towarzystwa nie przepuscil !!!
Prawda Drogie Panie ?
Pozdrawiam Busko Zdrój Przesyłam buziaczki i uściski. Przykro mi, ze nie mogłam do was dołączyć ale miałam sporo ważnych spraw do załatwienia. Jednak jest dopiero poniedziałek .....a nóż widelec....na tygodniu