Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
bewe jeszcze parę dni wcześnie pani zapewniała mnie ,że to Ustka i muszę poczekać nawet do pazdziernika,a tu dzisiaj ni z tąd ni z owad Duszniki Zdrój mam nadzieję,ze sanatorium będzie w miarę ok??Dobrze .ze to sierpień,bo wieczory jeszcze długie i można pospacerować.Pozdrawiam i życzę wszystkim fajnych ośrodków.bo to co piszą z NFZ trzeba dzielić na 2
smuga pisze:Barba gratuluję pozmieniali miejsce ale termin masz wyśmienity , środek lata lepsze to niż prognozowana przez panie z NFZ jesień , często deszczowa .Jedziesz z koleżanką więc już masz towarzystwo na spacerki w pięknym terenie , bo Kotlina Kłodzka to bardzo ładne tereny W dziale Miejscowości uzdrowiskowe Zbigniew zamieścił linki do zdjęć z Dusznik i okolicy, http://forum.nasze-sanatorium.pl/viewto ... 21&t=10365 polecam pooglądać . Jeszcze raz gratuluję i tylko słonecznej pogody życzę
smuga...weszłam na fotki Zbyszka i wygląda na to ,że jest tam bardzo ładnie mamy nadzieję .że będzie super i tego się trzymamy Pozdrawiam.
Barba, oczywiście namieszali i w miejscowościach i Wam w głowach ale nie jest tak źle bo termin super a i kurort też niczego sobie
Życzę miłego pobytu i rehabilitacji
barba -tak myślę czy oni celowo tego nie zrobili -skoro piszesz że cały czas była mowa o Ustce .Moze wg. nich za często dzwoniłaś i chcieli zbyć .Mieli wolne Duszniki to dali.Sama nie wiem co myśleć o tym wszystkim.Teraz mam obawy czy dzwonić w przyszłosci w razie tak długiego oczekiwania i pytać jak Ty pytałaś.
Jak często tam dzwoniłaś ?
I prosiłam .żeby nie pokrył mi się termin z mężem,bo mam chorą mamę i ktoś musi być w domu,a o mój termin zapytałam tylko z ciekawości ale my nie narzekamy,nad morze pojedziemy za rok z koleżanką