Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
A ja w sanatorium poznałam przyjaciółkę i znamy się już od 5 lat, nie wyobrażam sobie dnia w którym bym z nią nie rozmawiała. Mieszkamy od siebie około 300 km
co roku spotykamy się w dowolnie wybranym przez siebie miejscu na taki nasz babski czas . Wszystko to co piszecie to tak jest przyjaciel to cudny wynalazek, ale taki prawdziwy przyjaciel jaki jest moja przyjaciółka.
Dziadek Zbyszek pisze:[ obrazek zewnętrzny ] Nie martw się ...
ja w twoim wieku tez panicznie bałem się myszy.
Wiesz Elciu ...myślałam że żyję dość długo aby wyrobić sobie opinie o ludziach ....o świecie ..że dużo wiem ..a tu nagle poznajesz osobę, która z pozoru jest całkiem zwyczajna, nie kreuje się na kogoś wyjątkowego, a jednak przy bliższym poznaniu zdajesz sobie sprawę z tego, jak niebanalna jest. Jak różni się od całej masy schematycznych i przewidywalnych jednostek, chociaż wcale nie próbuje się różnić. Po prostu jest unikatowa. I wtedy, całe twoje wyobrażanie o tym co Cię otacza nagle się sypie, tak jak i twój grunt pod nogami. Wiesz Elciu że nie lubię jak mi się sypie grunt pod nogami bo jestem całkiem bezbronny ale o dziwo nie boję się, bo instynktownie czuje, że na taką znajomość czekałam latami
Uwielbiam gdy kwitną róże ...najbardziej te herbaciane ..takie zwykłe ,niczym się wyróżniajace...delikatne różyczki ...te które są tłem lub dodatkiem do czegoś tam..one dla mnie stają się wszystkim Teraz piję herbatkę i patrzę na moje herbaciane róże i tak pragnę jeszcze nie jeden raz zakosztować takiej codzienności ...zwyczajności ..może czasem u Twojego boku mój przyjacielu .. może zobaczysz to co ja widzę ..
Nie skreślaj Mnie ze swej pamięci mój Przyjacielu,
pozostań w niej aż do późnych lat,nie odchodź kiedy Cię potrzebuje mój Przyjacielu.
Gdzie jesteś? gdzie szukać Cię mam mój Przyjacielu.