Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam, u mnie też pięknie słonecznie .
Sezon ogródkowy uważam za otwarty na dworze.
Wczoraj na urodzinach wnuka i też grilowo.
Ysy dzięki za humorek .
Zbyszku to taki pracodawca się liczy, super. . Dobro wraca .
Jutro już praca , ale potem wyjazdowo na 3 urodziny wnusi
Miłego świętowania
Marzenko ... dużo zdrówka dla wnusi i wnusia
Zbyszek , ja nienawidzę kaszanki takiej z grilla .... bleeee ..... a gdyby nawet , to zanim ja się wybiorę do Ciebie , to śladu po kaszance nie byłoby w organizmie
Już mi się tam u Ciebie podoba
Mogę już napisać, że nasza koleżanka forumowa potwierdziła przyjazd do Mrzeżyna i w najbliższą sobotę wieczorem odbieram ją z pociągu na dworcu w Kołobrzegu.
Będzie to dłuższe spotkanie forumowei chyba najdłuższe, jakie odbędzie się w historii tego forum.
Wreszcie będę miał do towarzystwa Polkę, bo tutaj w pracy same Ukrainki.
Pozdrawiam ze słonecznego Mrzeżyna.
Dzisiaj już na plaży parawany i opalanie dekoltów przez panie i nie tylko
Dzień dobry Paczuszko
Wszystkim w łóżeczku życzę spokojnego leżakowania a Tym na nogach bezstresowego dnia.
Ewentualnie kto zechce zapraszam na kawę, bo ja już niestety w pracy i wstawiłam ekspres
Miłego dnia życzę
Ja zapodam Wam kawę Szalonej Paczki, ale bez "dosiadania" bo zbyt piękny poranek, aby spędzać go w domu
Odpoczywajmy od codziennej pracy i cieszmy się tą długą, piękną majówką