Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam, mało ludzi na forum, większość pewnie w spożywczych, chemicznych... Też byłem, tradycyjnie we czwartek,
ale z rana nie zauważyłem wzmożonych zakupów.
Witam po pracy w domku ,po drodze bez wchodzenia do sklepu .
Parking sklepowy , pęka w szwach ,masakra
Na granicy sprawdzanie ,przejezdnych
Wieje jak deszczowo
Odpoczynek luziki hello pogaduchy
Dzień dobry, Nutko ja też mam zabiegi na oddziele rehabilitacyjnym szpitala,
u nas nie ma takich restrykcji, jest tylko wystawiony płyn dezynfekcyjny przy wejściu.
W sklepach też bez paniki i niczego nie brakuje, robiłem zakupy w Inter-marche.
Andy no jak by Ci tu wyłożyć
może tak
z tłustego nie gotuję bo po wzięciu do buzi
łyżki i po zostawieniu zawartości w tymże otworze pozostaje mazisty osad na górnych ustach
więc dobry nie musi być duży i tłusty
odpowiadając na Twoje pytanie czy XXXL używać …otóż nie
może mieć pojemnik na mądrość duży ale pusty
ja ,,mechola " mam zaparzonego to możemy ich połączyć
To dobrze że ja tu i tu średni ...
Jak się wykupią to sobie siądą na .... i Andrzejek na spokojnie będzie sobie chodził
No i d... nie będę mógł zakończyć zabiegu, bo szpital niedostępny , dobrze że zadzwoniłem bo bym poszedł na darmo, jakby kurna nie mieli telefonów , przynajmniej Kliniczny UJ informuje swoich pacjentów .
Dzień dobry
Po deszczu ,wypogadza się pogodnie
Pasażerowie autokaru z Niemiec , są na kwarantannie w Żerkowie
Miejsce wyznaczone ,przez wojewodę
Niech na spokojnie ,mija dzień ,bez niespodzianek
Zaraz wybywam do pracy ,trzymajcie się w zdrowiu https://www.youtube.com/watch?v=lLAmdfW ... idaJolanta
Cześć Grażynko , masz rację zrobiło się pięknie, niebo prawie czyściutkie, tylko żeby deszczyku więcej nawet w nocy ...
czyżby u niektórych kwarantanna na net ?
pobudka Śniące Królewny do łóżka mam podać