Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Bogusia nie będę cytował ....... jak już to swoimi słowami , a po drugie, to najpierw trzeba poznać żeby się wypowiadać .
Cieszy mnie , że dobrze spałaś ....... i Cię nie rozpraszałem .
A teraz możesz odpocząć ze szklaneczką lemoniady z miętą .
Jak skaczesz z brzózki na brzozę, to nic dziwnego, że się później łamią .
Mogę nie lemoniadę, ale zimną minerałkę z soczkiem malinowym (Herbapolu) i cytrynką .
A co ja, Jane Porter, żeby po drzewach skakać.
To syropik malinowy dorzucę swój, handmade z dzikich malin zebranych w lesie w ubiegłym roku. Jeszcze troszkę mam, to się podzielę. Miętę też mogę dorzucić z własnego zielnika.
Skoki były naziemne.
Są posadzone na działce malinki, ale na razie małe, więc posiłkuję się leśnymi. W ubiegłym roku było bardzo dużo owoców leśnych. W tym roku chyba nie będzie aż tyle. Zwłaszcza, że poszerzali i utwardzali leśną drogę i wycięli w pień maliny, jeżyny, ale co najgorsze całe szpaler czarnego bzu.
Skoki narciarskie, spadochronowe, bandżi, w dal, trójskoki, nawet po flaszkę znam i nawet widziałem, ale "skoków naziemnych" jeszcze nie poznałem .
Niestety jak coś robią, to nie liczą się z niczym .
Skoki naziemne w rytm muzyki, zwane czasem zumbą.
Zastanawiam się w ogóle czemu tę drogę robili? Coś czuję, że będzie wycinka i pod drzewowozy to szykowali.
Przygotowałam kąpiel z solą i suszonymi kwiatami, reflektujesz?
Aaaaa,. to taki współczesny aerobik .
To masz taką wielką wannę ? czy tylko jeszcze ręce mi się zmieszczą , ale i tak Ci potowarzyszę ....... przynieść, podać, umyć plecki .