Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dziękuję , ale zielona za chiny mi nie podchodzi , wolę czosneczek i kiszonki...
To dobrze że Ci zegarek biologiczny się naprawił, bo ileż można chodzić po ciemku
Masz rację,to chodzenie po ciemku może psuć nastrój
Podejrzewam,że jak skończą mi się antybiotyki,to nocne życie wróci
Teraz to mam osłabiony organizm tym badziewiem,bo to są ilości nie na mnie
Może coś się poprawi i będzie lepiej , a ziółek nie próbowałaś ? tylko nie gagatków
Od małego mam awersję do zielonej , zieloną cebulkę i inne zielone nie ma sprawy
Miałam na myśli,że naturalne nie szkodzi ....oczywiście z umiarem
Chemia,to tylko na krótki okres .....ta międzyludzka tyż ....później tylko stawia mur