Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dodam, że to szalony pomysł, aby w Szalonej Paczce nie szanować cudzego prawa do odrobiny prywatności
Co innego poszanowanie własnej prywatności a co innego czyjejś
Gieniu
Jeżeli chodzi o mój stosunek do czwartku z samego rana dowiedziałam się że będę właśnie do końca tygodnia pracowala na parterze, gdzie chodzą interesanci w pokoju informacji i obsługi, i przyjmowała wszystkie, wszystkie dokumenty dla całego biura. Słabe to jest- prawie wszyscy wzięli urlopy
Ogarnęłam temat pracy na jutro . Miłego wieczoru życzę
Moje motto Martinko .... to być nastawioną pozytywnie do życia , do spraw , na które nie mamy wpływu , do ludzi , nie zastanawiając się , czy zasługują na to czy nie ... i z takim nastawieniem , życie jest o wiele prostsze
A Ty się Martinko ciesz , że nie karzą Ci stać w tej szafie jak temu mnichowi
Dzień dobry
Wczesny poranek ,budzi pogodny dzień
Gienia złych wiadomości ,nie chcemy
Piąteczek ,przed kolejnym weekendem
Dzień ,bez makijażu mamy ,jak iść do pracy
Hello paczuszko ,pobudka szkoda dnia
Spokojnego ,pogodnego dnia ,pozdrawiam. https://www.youtube.com/watch?v=K97tFS6w_xY
Dzień dobry
Ostatni dzień przed weekendem i znowu sama , bo wszyscy ma urlopie, odpoczywają. Dużo pracy i jeszcze nie mojej, ale kto? Jak mie ja ? Przeżyję
Pogoda 14 st - chłodno
Miłego piąteczku życzę i dużo majowego słońca
Gieniu dużo zdrówka, niech wszystko się Tobie powiedzie