Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Opis miejscowości uzdrowiskowych. Fotografie. Otoczka pobytów w sanatoriach. Nieco rozrywkowo, nieco turystycznie. Co warto zobaczyć, gdzie się rozerwać.
No to już mnie zagadka nie dręczy........ mogę spokojnie iść spać........
Ale przyznam się, że jak przed snem nikt nie rozwiąże zagadki........... to mi się nocą one śnią ........ wujek google mnie we śnie atakuje
Dobranoc
Dzień dobry Zgadywacze...........
Jak coś, to proszę za mnie wstawić zagadkę....... po pierwsze ja już cieniuśko z fotkami.... a po drugie nie będzie mnie dziś.
Miłej zabawy życzę
Hmm, a ja myślałem, że wczoraj wszyscy już poszli spać.
Zagadkę rozwiązała Bożena. Te ozdoby stoją w Rymanowie Zdroju.
Ta dama i kareta również. W tle za damą budynek "Leliwa".