Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Nutko daj Panu prasowanko
ucieszy się Dzień dobry
z rana zajęłam się przypomnieniem o siedzeniu w fotelu i ewentualnym spacerku po działce
dobrze , że jest akceptacja …kiedyś ja się słuchałam a teraz mnie ma się słuchać
kawałek słonka jest to nie jest źle
trzeba coś utopić bo Marzannę strach dotknąć
padło na sweterki
Wiosennie Dzień dobry Pogaduchom powiem i wysyłam kwiaty świeżo pozrywane i ułożone w bukiety: https://pixabay.com/pl/images/search/bu ... at%C3%B3w/
Koleżanki już zapraszają na obiadek, dziękuję
Placki z sosikiem pieczarkowym pycha
Margotka pogoda na topienie Marzanny w różowym sweterku dobra, mam kapelusz słomkowy i spodnie,
granatowe sztruksy jeszcze z archaicznych czasów za bony kupione i będzie wystrojona jak ta lala
Margotko,
zrobimy to wirtualnie w tym roku i wystarczy nam jedna Marzanna,
musimy zaczekać na lepszy moment
plisowankę, jak już tyle leżała zostaw, bo może się jeszcze przydać na wyjście do teatru
ale też trzeba będzie zaczekać