Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Bardzo nie typowe imię, ale widzę że ma dar przekonywania albo inny Asik, jak zwykle o nietypowej porze mogła pojawić się tylko- Margot, pozdrawiam, niestety ja nie miałem szczęścia do objęć Morfeuszki- dopadł mnie....sen
Witam. Trafiłam tu całkiem przypadkiem szukając informacji o senatorium i mile jestem zaskoczona. Jade w lipcu pierwszy raz i trochę przeżywam ten wyjazd. Zdania są bowiem bardzo podzielone ale staram sie nie nakrecać. Licze że miło spędze czas, odpoczne i będe zadowolona.