Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry
Mazrena Paczuszkę otworzyła , kawą i herbatką częstuje, skorzystam chętnie.
Wspomnieiami się podzieliła z nami
Wegry i Budapesz też wspominam z lat wcześniejszych, kiedy jeździliśmy na tzw. handel .Byłam na górze Galerta , oglądając panoramę Budy i Pesztu - dzielnic stolicy Węgier- dziwny język, nigdy nie umiałam się go nauczyć. Nad Balatonem nie byłam Może trzeba? Miłego dnia Paczuszko.
Dopijam kawę i do pracy
Dzień dobry .
Kolejny słoneczny ,pogodny dzień
Deszczu nie widać ,trzeba roślinki podlewać
Truskawki cena na dzisiaj 14,99 zł ,oczekuję na swoje
Paczuszka zagościła , wiadomości pozostawiła
Wyjazdy Alutka korzysta z wojaży ,zadowalające miejsca
Nic nie rezerwowałam ,pan po chorobowym bez wolnego ,takie inne realia
Spokojnego ,pogodnego dnia ,pozdrawiam. https://www.youtube.com/watch?v=Em2Dd95i8N4
Dzień dobry
Kolejny piękny pogodny dzień, nawet trzeba szukać cienia wyjazd dopiero za tydzień, na razie szwagierka dezorganizuje mi mój rytm dnia , teraz zawiozłam Ją do brata i mam trochę luzu do wieczora
Miłego dnia wszystkim
Super, że Wam jest ciepło.
Siedzę w biurze, na parterze, po północnej stronie budynku - słońce nie dochodzi. Zimo brrr
Dobrze, że niedługo do domu - jestem niedogrzana po zimie
Muszę po koniaczku chyba dzisiaj zaproponować mężowi
Cóż taki live
Dzień dobry .
Kolejny ,pogodny słoneczny dzień .
Spóźniona zagościłam ,tak czasami wypada
Gienia zadowolona z miło spędzonego wieczoru
Korzystajcie z uroku miejsca , morze
Jeszcze tydzień, rok karny mija
Dzień Dziecka ,pamiętamy
Spokojnego ,pogodnego dnia ,pozdrawiam.
Witam
Gienia wczoraj impreza, dzisiaj impreza, ale już dzisiaj zabrała ze sobą ręcznik, bo znowu" mis mokrego podkoszulka" i nie tylko podkoszulka
Mamy imprezę za imprezą i tylko Gienia daje radę, bo jej koleżanka dzisiaj wymiękła.
Ja już też ledwo daje radę.
Dzień dobry Paczuszko.
Dzisiaj chłodniej 16 stopni teraz 13, jak nie na czerwiec te remperatury. Gdzieś mają być zapowiadane deszcze, nie zazdroszczę ale roślinnosć potrzebuje. Zmykam do pracy. Miłego dnia .
Ostatnio zmieniony 02 cze 2023 06:56 przez Martinka, łącznie zmieniany 1 raz.