Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry,
Słoneczko za oknem,
pomimo zbyt krótkiej nocy
w moim przypadku to i tak z dobrym humorem wstałam,
więc Pogaduchom i Forumowiczm również życzę uśmiechu od ucha do ucha
i na dobry humor: Jaś mówi do kolegi:
- Wiesz co? Jak dzwoni mi budzik, to wydaje mi się że do mnie strzelają.
- I co? Zrywasz się z łóżka?
- Nie... Leżę jak zabity.
Do stuletniego jubilata przyjechał prezydent miasta:
- Myślę - powiedział na koniec wizyty, że w dniu kolejnych Pana urodzin znów się spotkamy.
- I ja tak myślę - odpowiedział dziadek. Pan prezydent jeszcze całkiem nieźle wygląda.
Dzień doberek ponownie,
Margotka muzykę zostawiła, dziękuję piękna muzyka i film,
dłuższy kawałek muzyki włączyła i pewnie na śniadanie coś pitrasi ,
a nam tylko apetytu narobiła i pustą podstawkę pod kwiatka pozostawiła
Czy Ty Andzia chcesz mnie zabić tą "gimnastyką" czy na czerwoną chirurgię zawieść , witajcie o poranku ... nie wiem jak u mnie ze wzrokiem, bo widzę pieczarki , no chyba że to faktycznie jajca na i się schował pod patelnię