Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dobranoc Pogaduchy
Jeszcze zostawię muzykę i humor na dobry sen Kapral pyta się szeregowca:
- Kowalski, macie tatuaż?
- Mam.
- Jaki i gdzie?
- Rower na pośladku.
- Pokażcie.
Kowalski ściągnął spodnie, ale żadnego tatuażu nie miał.
- Kowalski, gdzie macie tatuaż?
- Widocznie rower zjechał do rowu.
Dzień dobry Pogaduchy,
Alicja pełna werwy i już pobudkę zarządziła,
u mnie poranny majowy deszczyk
zadbał o zieleniejące się rośliny,
a my dbajmy nawzajem o siebie
Życzę miłej niedzieli i zostawiam wiersz i muzykę:
Kiedy majem
Kiedy majem rozkwitnie znów ziemia
kiedy słodka rozejdzie się woń
wiem że będę na powrót szczęśliwa
gdy poczuję na sercu twą dłoń
Usiądziemy beztrosko na łące
tylko ptaki stokrotki i my
złotym blaskiem ogrzeje nas słońce
najpiękniejsze wskrzesimy znów sny
Kiedy wieczór zapadnie już cichy
a i księżyc nie będzie mógł spać
chwile szczęścia dla siebie złapiemy
by dni przyszłe z osnowy tej tkać
Gwiazdy będą zazdrościć nam tego
poczujemy na sobie ich wzrok
nie ma w życiu już szczęścia większego
miłość w sercu rozjaśni i mrok
Autor: joannabarbara
Widzę że w najlepsze majówka trwa Śniące Królewny , ja to sobie się nie dziwię, bo bardzo bardzo późno idę spać
Pogoda się zmieniła, to święto Konstytucji będzie obchodzone pod altanami lub werandami
A tam, samo się pilnuje ... no fakt, dla takich małych dzióbków to jedna wystarczy, tylko żebym nie musiał towarzystwa pojedynczo wyprowadzać jak się łapki poplączą, język może
A T wiesz,jak te małe dziobki ,dziobać potrafią szczególnie gąsiory takie zajadliwe
Dziobnął Cię kiedyś gąsior ,bo mnie tak.....i wiem czym to pachnie.czuję do dzisiaj
Gąski,to niegroźny drób,tylko syczeć umieją