Wyjazd ze zwrotów

Formalności związane z wyjazdem do sanatorium - wnioski, skierowania, koszty, terminy, zwolnienia, itp.
Awatar użytkownika
Betina71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 lut 2016 08:03
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Re: Wyjazd ze zwrotów

Post autor: Betina71 »

milenista pisze:Nikt nie odpowie nikt nic nie napisze wszyscy dzwonią :lol:
Wszyscy co mogą to dzwonią :lol: linie telefoniczne zagrzane do czerwoności :twisted: .
Myślę jednak,że gdyby coś dorwali to na pewno by się pochwalili nam :)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Betina one muszą sobie zainstalować czerwoną gorącą linie jak prezydenci USA i Rosji ,jak telefon dzwoni natychmiast musi być podniesiony :lol:
Awatar użytkownika
Betina71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

W nieustającej gotowości muszą być :lol:
Awatar użytkownika
Wienia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 01 lis 2015 16:00
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 1 raz

Post autor: Wienia »

Witam Was serdecznie :kwiat:
Dopiero dotarłam po weekendzie jestem po pierwszej próbie dzwonienia był Iwonicz wcześniej, ale nim się dodzwoniłam to już po Iwoniczu.
Jestem w gotowości i pozytywnie nastawiona :) więc do następnego raportu.Pozdrawiam wszystkich dzwoniących i gościnnie tu zaglądajacych. :kwiat:
Awatar użytkownika
Celinka52
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 maja 2016 14:26
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Celinka52 »

Wienia pisze:Witam Was serdecznie :kwiat:
Dopiero dotarłam po weekendzie jestem po pierwszej próbie dzwonienia był Iwonicz wcześniej, ale nim się dodzwoniłam to już po Iwoniczu.
Jestem w gotowości i pozytywnie nastawiona :) więc do następnego raportu.Pozdrawiam wszystkich dzwoniących i gościnnie tu zaglądajacych. :kwiat:
Jestem gościnnie Wienia i trzymam kciuki. Hanie pomogły i tobie pomogą. Dzwoń, dzwon, dzwoń i wydzwonisz :kwiat:
Awatar użytkownika
Hana51
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 sty 2015 22:17
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: Hana51 »

Wienia pisze:Witam Was serdecznie :kwiat:
Wieniu trzymam mocno za Ciebie musi się w końcu udać!!!Pa za 3 tyg. jak wrócę tu na forum wszystko napiszę. Ale Ciebie napewno już tu nie będzie :D :D :D :D
forumowicz

Jeszcze dwa tygodnie i ja się będę pocił przy telefonie o ile znowu terminu mi nie zmienią do dzwonienia bo co telefon to co innego mówią :D
forumowicz

Propozycja Krynica Zdrój i sześć dni na spakowanie i co ? i nic? :? i rezygnacja .Życie po prostu :?
Awatar użytkownika
Betina71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

kruszynka2 pisze:Propozycja Krynica Zdrój i sześć dni na spakowanie i co ? i nic? :? i rezygnacja .Życie po prostu :?
Szczerze? :o to serce mi się kroi normalnie jak rezygnujecie z proponowanego zwrotu :shock:
forumowicz

Betino mnie też ;) :?
ODPOWIEDZ