kolejka do sanatorium 2014 rok

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
iwcia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 mar 2012 13:55
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 4

Re: kolejka do sanatorium 2014 rok

Post autor: iwcia »

B35 pisze:Witam :) Ja na dzień dzisiejszy mam nr 1880 ciekawe kiedy pojade.... i gdzie,,,
:kwiat:
Numer podobny do mojego :)
Pytanie "gdzie?" jest nurtujące, ale "kiedy?"-oto jest pytanie :!: :lol: :lol:
A gdy juz dostaniemy na nie odpowiedzi, przechodzimy do nastepnego zestawu pytan.Np.ciekawe z kim bedę dzielić pokój?
Albo: czy beda dobre zabiegi? itp. :lol: :lol: :lol:
Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
B35
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 gru 2011 20:59
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: B35 »

hej :) do tej pory miałam bardzo fajne kolezanki (byłam 2 razy) chociaz sporo starsze ale dobrze sie dogadywałysmy. pozdrawiam
iwcia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Mi też dotychczas szczęscie dopisywało, super koleżanki, i wiekowo też dobrane. :)
Takze jestem dobrej mysli,że i tym razem ;) :kwiat:
Beataa2702
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 mar 2014 21:22
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: Beataa2702 »

iwcia pisze:Właśnie ;)
Kołobrzeg w ocenie foumowiczów jest jednym z najlepszych uzdrowisk. :roll:
Owszem,ma wiele walorow,ale zastanawiam sie co takiego przyciąga tam tak wielu kuracjuszy.
Oczywiscie są gusta i guściki :lol:
Ja wolę gory ;) :kwiat:
Robeo :) niech sie spełni Twoje marzenie :)
iwcia :kwiat: .... a może te romantyczne wschody i zachody słońca - zawsze to morze :lol: :lol: :lol: i człowiek zapomniał by o całym bożym świecie - ten Kołobrzeg to nie głupia myśl - tylko żeby nie tak daleko :( ja miałabym możliwość wyjazdu do Kołobrzegu ale , ale , ale............
Awatar użytkownika
Robeo
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 sie 2012 10:56

Post autor: Robeo »

Beataa2702 pisze: Robeo witaj - myślę ze masz sporo czasu by użyć swoich wdzięków by był Kołobrzeg :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: - a tak pro po co tam dają :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Witaj Beata ! Co tam dają ? Zajrzyj tutaj:
http://nasze-sanatorium.pl/forum/viewto ... e&start=10
Szum morza, spacery plażą, wschody i zachody, osoba, która została w pamięci (wspomnienia) - MUSZĘ tam wrócić...

A czasu wcale nie mam tak dużo - w przyszłym tygodniu powinienem wiedzieć co dostałem :D
Beataa2702
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Robeo pisze:
Beataa2702 pisze: Robeo witaj - myślę ze masz sporo czasu by użyć swoich wdzięków by był Kołobrzeg :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: - a tak pro po co tam dają :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Witaj Beata ! Co tam dają ? Zajrzyj tutaj:
http://nasze-sanatorium.pl/forum/viewto ... e&start=10
Szum morza, spacery plażą, wschody i zachody, osoba, która została w pamięci (wspomnienia) - MUSZĘ tam wrócić...

A czasu wcale nie mam tak dużo - w przyszłym tygodniu powinienem wiedzieć co dostałem :D
Robeo faktycznie ważne powody aby wrócić , a szczególnie ten ostatni - też tak chce ... :? może i warto żyć niekiedy wspomnieniami jeżeli są tego warte .... wiec niech spełnią się Twoje marzenia :) zawsze to jeden człowiek więcej który jest szczęśliwy :)
Awatar użytkownika
Robeo
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Póki co - nie jest szczęśliwy... Jakoś tak "niestety"... :) Ale żyć trzeba dalej, a kto wie, może wreszcie kiedyś szczęście zostanie ze mną na stałe :oops: :D
Dlatego chcę przynajmniej cieszyć się wspomnieniem i miejscem... bo Kołobrzeg - to jest to, co mi pasuje. Byłem w 2012, byłem w 2013 i mam nadzieję - teraz też :) ...czego i innym oczekującym życzę :D
Beataa2702
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

[quote="Robeo"]Póki co - nie jest szczęśliwy... Jakoś tak "niestety"... :) Ale żyć trzeba dalej, a kto wie, może wreszcie kiedyś szczęście zostanie ze mną na stałe :oops: :D
Dlatego chcę przynajmniej cieszyć się wspomnieniem i miejscem... bo Kołobrzeg - to jest to, co mi pasuje. Byłem w 2012, byłem w 2013 i mam nadzieję - teraz też :) ...czego i innym oczekującym życzę :D[/quot
chyba każdy z nas ma takie swoje miejsca gdzie się czuje dobrze :) no cóż takie życie - ... Zawsze coś, zawsze ktoś
Oj tam, oj tam :)
iwcia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Robeo :) jesli tak sprawy sie maja, to życzę Ci tego wymarzonego KoLobrzegu :)
Daj znac jak dostaniesz przydział.Ja mam niewiele wiekszy numer od Twojego, ale nie spodziewam sie info wczesniej jak za dwa tygodnie.U nas numerki sie bardzo "ślimaczą".
POzdrawiam :)
Awatar użytkownika
Robeo
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Jasne, jak tylko dostanę - dam cynk. I przyznam, że za każdym razem trafiam na fajne osoby, w tym - dzięki temu forum :mrgreen: Pozdrawiam wszystkich znajomych z "reala" w Kołobrzegu. Zapewne wszyscy przyznają, że było świetnie i jakoś tak przyjaźnie :D
Zablokowany