Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Wieczorek , cisza w eterze
Margot bukiecik to chyba okazja ,lub bez
Jutro świetujemy ,najazd na dom
Ciasto zrobione ,gościnnie w domku
Jak znaleśc , chwilę dla siebie
Dobranoc pogaduchy
I jak wlazła w ten rabarbar,to wsiąkła ....wygramolić się nie może
Dżemy robi czy co ....albo eksperymentuje w nalewkach
Bożena to samo .....najpierw przeorała swoje hektary,a teraz demolkę w domu uskutecznia
Ileż można bajzel robić.....a ze sprzątaniem zejdzie Jej pewnie do jesiennych prac ogrodowych
I tak w koło Macieju ...i czasu na spontan braknie
Nutka pisze: 12 cze 2020 14:24
...i czasu na spontan braknie
Spoko, spoko...... na spontan, to choćbym miała stanąć na rzęsach.... czas się znajdzie
Teraz ani nie oram, ani demolki nie uskuteczniam Mąż naprawia to, com zdemolowała więc mam luzik.
Książka, leżak, pokój oddałam córci więc komp zamknięty Dziecko zjechało mi z Krakowa.... trzeba dopieścić
Miłego popołudnia życzę i uroczego wieczoru I wyjątkowo fajnego weekendu
Może tak Margotka zbroiła, że Ją teraz do miasta nie chcą wpuścić , cześć Słoneczka , duszności się zapowiadają to trzeba by lody zakupić... tylko spodnie to już bez paska mogę nosić
odpoczywajcie , ja też