Lubelski NFZ

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Awatar użytkownika
zyrafa48
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 03 kwie 2014 10:12
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 1

Re: Lubelski NFZ

Post autor: zyrafa48 »

W miłym towarzystwie czas szybko płynie :kwiat:
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Staż sanatoryjny: 22
Podziękowano: 3 razy

Post autor: jan19557 »

zyrafa48 pisze:Witajcie, zaczynam zerkać do przeglądarki. Wniosek złożyłam w lutym 2016 r. Przez ponad 4 m-ce ubyło ok. 7000 numerków. Zaczynałam od 25 wagonu, obecnie siedzę w 18. W tym tempie czeka mnie jeszcze 10 m-cy oczekiwania. Miłej podróży :serce:
Miło, że zaglądasz ale swoje efekty będziesz widziała dopiero za ROK
Awatar użytkownika
zyrafa48
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Dzień dobry, dzisiaj piąteczek, piątunio. :D Kolejny słoneczny weekend przed nami. :D Pociąg przyśpiesza, numerki spadają. :D Jest cudnie. Oczekiwanie też jest przyjemne. To będzie mój pierwszy wyjazd do sanatorium z NFZ. Ciekawe gdzie mnie wyślą. Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Chmurka07
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 sty 2015 21:43
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: Chmurka07 »

W lubelskim znowu cisza :( :( :( Tyle osób wyjeżdża, a nikt nic nie napisze :shock:
Awatar użytkownika
Celinka52
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 maja 2016 14:26
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Celinka52 »

Anka_K pisze:W lubelskim znowu cisza :( :( :( Tyle osób wyjeżdża, a nikt nic nie napisze :shock:
Aniu, jadę 20 lipca do Ciechocinka, skierowanie mam juz od konca kwietnia, tylko cisza o tym całym Ciechocinku, tak, jakbym ja tylko tam jechała z naszego NFZ. Pozdrawiam. :kwiat:
Awatar użytkownika
Chmurka07
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Celinka spokojnie, bedą z innych :lol: :lol: :lol: Od kwietnia masz skierowanie???????Jedziesz z NFZ?
Awatar użytkownika
Celinka52
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 maja 2016 14:26
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Celinka52 »

Anka_K pisze:Celinka spokojnie, bedą z innych :lol: :lol: :lol: Od kwietnia masz skierowanie???????Jedziesz z NFZ?
Tak Aniu, skierowanie przyszło pocztą do końca kwietnia, powiem szczerze, była, zdziwiona, bo...... w nawale zajęć dawno, dawno nie zaglądałam do przeglądarki, mało tego-wyleciało mi z glowy, że powinnam niedługo dostać bilecik. :kwiat:
Awatar użytkownika
zyrafa48
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Witajcie, jak ten czas szybko leci, zbliża się kolejny weekend. Numerki spadają raz szybciej, raz wolnej. Dzisiaj w przeglądarce zastój (czy przestój? :? - jakieś dziwne te słowa :shock: ). Ciekawa jestem do jakich miejscowości wysyłają z reumatologii. Sprawdziłam na stronie NFZ, ale nic to nie dało bo w większości miejscowości uzdrowiskowych występuje w/w profil leczenia. Może ktoś, coś podpowie. Obecnie mam nr 17528. Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
Chmurka07
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Zyrafko nie podpowiem Ci bo ja czekam na kardiologię, ale myślę, że wysyłaja do wielu miejscowości :D Z tego co piszą to często jest Rymanów, Iwonicz, ale tez i morze nasze morze :D :D :D
Awatar użytkownika
zyrafa48
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Dzień dobry, marzą mi się góry :) . Chciałabym odetchnąć pełną piersią, dotlenić, zmęczyć się na szlaku :D . Uwielbiam chodzić po górach. Niestety mąż źle się w górach czuje, dlatego każdy urlop spędzamy nad morzem. Nasze morze kocham, ale jestem tam co roku, a w górach nie pamiętam kiedy byłam. Zastanawiam się czy nie próbować dzwonić o zwroty. Ale to dopiero wiosna w przyszłym roku.
ODPOWIEDZ