ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: Kleinehexe »

Muszę Cię rozczarować, ale wszystko, co widzisz wokół jest tylko iluzją, a Ty sam nie jesteś ani tym ciałem ani nawet tym umysłem. :shock: :D

Dla mnie to hurt. Małosolne nie mogą być przekiszone, więc zjada się szybko, ale kilogram na osobę to dla mnie dużo, ale może dlatego, że dużo nie jem, a do tego w ograniczonym sztywno czasie. :o Poza tym nie samymi ogórasami człowiek żyje. :D Już chrapię! :D

Tak, mogłam zaaranżować jak chciałam i nie chcę się chwalić, ale dumna jestem z tego, co do tej pory powstało bez pomocy architektów. Znajomi nazwali mnie Szelągowską. :oops: :P
Tak, determinowały mnie różne przyłącza oraz otwory okienne i drzwiowe. Reszta to już moja nieograniczona fantazja, która jeszcze ma wiele do zdziałania. :D
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

Nie rozczarujesz :P ...... ta iluzja jest bardzo na-ma-cal-na ;) :D .
Nie musisz się chwalić ;) , bo najważniejsze jest jak samemu się zrobi i jest się z tego zadowolonym, że tak fajnie wyszło :D ...... wiem coś o tym :lol: i pogratuluję Ci :D .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Taki pewny jesteś tej prawdziwości namacalności? :P Tę namacalność sugeruje ograniczony pewnymi programami umysł, a przypomnę, że nie jesteśmy w swej istocie tym umysłem. :D
Dziękuję. :kwiat: :D
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Mówię to co czuję ;) ....... bo tak właśnie jest z czuciem, gdzie atomy są bardzo oddalone od siebie, a tworzą cząstkę utrzymuje ją miedzy innymi wiązaniem atomowym. Z tych cząstek jesteśmy i my zbudowani i wiele wiele innych rzeczy. Dlatego naukowcy doszli do wniosku, że my się fizycznie nie dotykamy :o :lol: ....... to może też nie grzeszymy ? ;) :lol: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ale nadal mówisz o czuciu zmysłami zewnętrznymi, bo takie nauka przyjmuje. Osobiście wierzę, że trzeba zajrzeć głębiej, tam gdzie nauka nie sięga.
Tak, cały materialny świat jest zbudowany z atomów. Więc zajrzyjmy do nich. Co tam zobaczymy? Elektron i jądro atomu, a pomiędzy nimi ogrooomną przestrzeń wypełnioną energią, która zajmuje 99% piwierzchni atomu. :shock: Czym więc jesteśmy? Jesteśmy energią, świadomością, ale tego nie dostrzegamy. Dopiero gdy poznamy obserwatora, który jest tym co widzi, że widzi, zaczyna się prawdziwe życie i tak naprawdę, to jest to cel i sens ludzkiego istnienia. Ale oczywiście można się z tym nie zgodzić, w to nie wierzyć, a nawet z tego się śmiać, bo na tym polega wolna wola. To jest jednak moja prawda i nic i nikt nie może mi jej odebrać. :D
A grzech? No cóż, to część programu pewnej instytucji, bardzo skutecznie wgrany,
bazujący na niskich częstotliwościach, bo oparty na strachu. I oto chodzi, żebyś się bał. Nie ważne czego: piekła, wojny, drugiego człowieka, drobnoustrojów, etc, bo gdy żyjesz w strachu, można Tobą manipulować i doić z energii. W obecnych czasach widać te mechanizmy jak na dłoni. Ale powtórzę, to moja prawda, a każdy powinien mieć swoją. :D
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Można mieć prawdę swoją, Twoją albo wspólną ;) :lol: ..... nie szarżuj tak z tymi prawdami, bo jakby każdy miał swoją, to kto by kłamał ;) :lol: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Nikt nie kłamie jeśli szczerze w coś wierzy i każdy ma swój świat, i widzi go na swój sposób, a cała trudność w tym, żeby umieć zaakceptować ten inny punkt widzenia, co nie znaczy że mam się z nim zgodzić. :D
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

To nie słyszałaś mojej podopiecznej ;) :lol: ....... i muszę się bawić w prostowacza :oops: .
Zapraszam Cię w ten magiczny świat, żeby wirtualnie śnić w iluzorycznej pościeli ;) :lol: ....... jutro parę ułud muszę obskoczyć :P .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ależ wciąż powtarzam: nic nie musisz, widocznie chcesz. :P
Chodź, chodź :oops: Życzę pięknej iluzji, a może lepiej dotarcia do prawdy? :?
Którą pigułkę Morfeusza wybierasz? Niebieską czy czerwoną? Tylko pamiętaj, że nie ma odwrotu. :o
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Muszę muszę, dla Jej samopoczucia :oops: .
To myślałem, że Morfeusz bierze w objęcia :roll: ..... a nie karmi prochami :P . A można bez ? tak zwyczajnie na żywioł ? ;) :D .
ODPOWIEDZ