Pogaduchy

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Re: Pogaduchy

Post autor: ANDY12345 »

A co to ? z kurami chodzicie spać ? :roll: , to może wcześniej wstajecie :P :lol: , cześć Słoneczka :) , a co myśleć o pogodzie jak mgły nie ma ? :o . Powoli trzeba się przygotowywać do porannych zabiegów, a potem na śniadanko i kolejne zabiegi..... ale jestem zabiegany ;) :lol:, może ktoś mnie spowolni, bo na zakrętach nie wyrobię :oops: .
Miłego i przyjemnej pogody :)
Awatar użytkownika
Nutka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 20 lut 2015 19:53
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 29 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Nutka »

Nie z kurami :twisted: tylko człowiek też zalatany jest :P z obowiązków trzeba się wywiązać ;)
Jak nic wypoczynek wskazany jest....i to na gwałt :twisted:
Jak chcesz żeby Cię spowolnić,to ja to z przyjemnością zrobię ;) ..... przyczaję się na jednym z zakrętów,
nogę podłożę i w w momencie będziesz spowolniony :lol: :lol: :lol:

Dzień dobry :kwiat: .....ze świeżym powiewem :)

Coś mi się wydaje,że oddech będzie można złapać :) ....niebo z lekka zachmurzone :)
jest nadzieja na popadanie :) ....może się prognozy wywiążą z obietnicy ;)

Miłego dnia życzę :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Próbuj próbuj, nie obrażę się :P ... ciekawe po której stronie większa przyjemność będzie ;) :) , masz przecież dwie.... a ja cztery :lol:
U mnie też jak na razie chłodniejszy dzień.
Awatar użytkownika
BozenaMat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 24 lip 2018 18:32
Staż sanatoryjny: 2
Podziękował: 6 razy
Podziękowano: 29 razy

Post autor: BozenaMat »

Witam o poranku..... :)
Ubiegły tydzień był pracowity, ten zapowiada się luźniejszy :) Znaczy.... coś tam trzeba w ogrodzie porobić, 3 donice z hortensjami czekają na wsadzenie, trochę porządków też by się zdało.. :roll: .. ale wszystko na spokojnie.
Pogoda w sam raz, nie za gorąco, nie za zimno.... niech jeszcze troszkę skapnie z nieba, to będzie pełnia szczęścia. Ale póki co, to zabieram się za szycie firanki. Okno w kuchni aż kłuje czystością w oczy, trzeba je czyś zasłonić...... a zachciało mi się czegoś nowego, to się uszyje :D :D No wiadomo..... wynalazłam se zajęcie, a miał być luzik :lol:

Kurcze... :shock: ... co tu się dzieje? Podstawianie nóg, czajenie się. Rzeczywiście jednemu się nudzi, a druga została przez dziecka otumaniona :D To ja czmychnę nim i mnie nogę podstawi ;)

Miłego dnia życzę :)
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Tak tak Bożenko, to wszystko z nuuuuudów :lol:, czymś trzeba się zająć ;) ,.... tak mi się nudziło że przed trzecią się obudziłem i już nici ze spania :roll:
Awatar użytkownika
Nutka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 20 lut 2015 19:53
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Podziękował: 29 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Nutka »

Ty się tak nie ciesz Andy,że masz więcej :roll: ...więcej bólu tyż będzie :P

Cześć Pracusiu .....miło Cię widzieć :D
I jaka otumaniona :?: :twisted: kreatywna :D .... lekcje pobieram :P ...Ty wiesz jakich myków można się od dzieci nauczyć :roll: :lol:
I nie małpuj mnie :twisted: ....pierwsza sobie na dzisiaj zaplanowałam szycie firanek ;) ....po jednej dziennie i się zszyje ;)
Dziecka już niedługo pojadą,to trzeba chałpę doprowadzić do ładu ;) ,bo jak na razie,to tylko rynek jest sprzątany,ulice czekają :? :lol:

I dzwonię już trzeci raz do tego kuracjusza, i nie ma kto odebrać :roll:
Chyba do południa chce wszystkie zabiegi zaliczyć ;) ....te zbiorowe pieszczoty tyż :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
BozenaMat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 24 lip 2018 18:32
Staż sanatoryjny: 2
Podziękował: 6 razy
Podziękowano: 29 razy

Post autor: BozenaMat »

Stań w kolejce po pieszczoty. Najpierw musi obskoczyć te wszystkie w pobliżu...... Ty to później :D Za małą siłę przebicia masz :D Jakbyś była na miejscu, to co innego...... kilometry robią swoje. Wie, że nie trzepniesz, to odstawia na koniec kolejki :lol:

Mnie też miło Cię spotkać. Ja już ogarnęłam chałupę..... choć jeszcze we wrześniu jedne drzwi będą wykuwać, ale to zewnętrzne więc zaklei się wiatrołap i mam nadzieję, że już nie będzie alleluja w domu.
A firankę to mam przygotowaną do szycia od czwartku. Nic nie małpuję :evil: Se kupiłam taką gładką i gipiurę i uszyję coś fikuśnego :D Się zobaczy co wyjdzie :roll:
Jak widzę, to po dzieckach masz nowe zajęcie. I dobrze..... głupoty Ci się głowy nie będą trzymały :D
Miał być wrzesień sanatoryjny, to będzie krawiecki :lol:

Zmykam........ baw się dobrze z dzieciarnią :D I nie daj się. Babcia ma być górą :D
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

No no, proszę mnie nie uważać za takiego utracjusza :oops: ... jak już to miłego kuracjusza ;) :lol: , a kilometry Bożenko to codziennie są uskuteczniane :) , tylko od dzisiaj w mniejszej ilości bo basen przez ten tydzień zamknięty :roll: .
Nutko a dobry numer wykręcasz ? ;) , bo nic mi się nie wyświetliło :( .
PS. kolejka może jest.... ale są też osoby uprzywilejowane :D
Awatar użytkownika
grazynamackowiak
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 11 maja 2014 19:33
Oddział NFZ: Wielkopolski
Podziękował: 31 razy
Podziękowano: 31 razy

Post autor: grazynamackowiak »

Dobry wieczór :kwiat:
Spóżniona jak zawsze ,zaległości po wyjeździe :)
Trzeba odrobić ,nie było mnie na forum ;)
Dzień szybko mija ,już wieczór :)
Bożenko podrzucę firankę do szycia ,krawcowe na wagę złota :o
Dobranoc pogaduchy :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Cześć Słoneczka :) , Grażynko nie biegnij, wczorajszego dnia nie dogonimy :roll: , a najważniejsze dobre samopoczucie po krótkim wypoczynku i o tym więcej myśl :) .... obowiązków też nie zostawiaj samopas, bo nam widok później zasłonią :lol:
No i przez brak obsady na basen zabiegi po obiedzie dodatkowo doszły mieszając mi szyki :oops: .
W nocy popadało i się lekko ochłodziło, miłego i deszczyku po suchych dniach :)
ODPOWIEDZ