Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
To może i ja się wezmę ostro za pomidory,a nie po jednym
Jak skórki takie działanie odchudzające mają ,to nie ma się nad czym zastanawiać trza się poświęcać
Dzień dobry z mżawką
Ja tu żadnych śpiochów Alusico nie widzę piekarnik od samego rana zapasy robi
Trochę chłodem zawiało,ale nic to,Bożenka ma w nocy gorącą herbatę podrzucić,to ciepłem powieje
Ja bym jednak zdecydowanie inny rodzaj poświęcenia wskazał , przesiadywanie później w jednym miejscu na jednej części ciała to nie poświęcenie a masochizm
Zwał jak zwał Andy,jak takie skutki daje jak u Ali,to może i masochizmem się nazywać
To dopiero poświęcenie ...a Ty na jakie poświęcenia byś wskazał
Tylko mi tu nie wyjeżdżaj z naukowymi mądrościami i dietami cud
Pewnie Ci niedługo przekażę , i nie bądź zdziwiona . I o sprawdzonych, a i dodatkowo przez badaczy potwierdzonych sposobach Ci powiem, a jak Ci zapasują no to może wprowadzisz w życie ... i nie trzeba tak bardzo się poświęcać bólowo, nawet przyjemne to jest
Grażynka rozkosze dla podniebienia serwujeNucia dołoży i kilogramy w górę
Nutko, nie bierz się za te skóry, (pomidorowe oczywiście), bo będziesz dalej (......) niż widziała a to już nie takie miłe
Andy ma lepsze pomysły i skuteczniejszepewna jestem
A grzyby to bym Wam powiedziała gdzie są i się udzielają,ale po co mi to....