Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Małgosiu kanapeczka była wyśmienita, szczególnie ten surowy, dojrzewający boczuś , dobrze wędzony był bardzo smaczny. Uwielbiam surowe, dojrzewające i na dodatek wędzone wedlinki
Tak wlaśnie o Tobie pomyslalam...zawsze chcesz dużo i tlusto ale com sie naszukala dla ciebie ale czego sie nie robi dla zaspokojenia podniebienia smalec smakowal
malgorzatas pisze:Tak wlaśnie o Tobie pomyslalam...zawsze chcesz dużo i tlusto ale com sie naszukala dla ciebie ale czego sie nie robi dla zaspokojenia podniebienia smalec smakowal
Małgosiu smalec oczywiście zrobiłam tak jak mówiłam , jak jadłam w pracy z kanapeczką to tak "zasmrodziłam"(oczywiście w przenośni) korytarz, ze dziewczyny latały do baru po kebaby