Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dobry wieczór
Spóźniona ,dopiero witam się z Wami
Zabiegany dzień ,dużo załatwiania spraw , pozytywnie
Tak czasami wypada ,samo życie
Poczytałam Was ,dużo się działo
Miłego wieczoru ,pozdrawiam
Cześć dziewczyny i chłopaki pije kawunie to i Was poczęstuję no i śniadanko zaserwuję smacznego wybierać dowoli,( szkoda że śniadanko z emotkami z telefonu, jakby bylo wolno to co kiedyś byłoby lepszeeejsze)a teraz miłego dnia
Hej hej. Joni ranny ptaszek. Ja troszkę też bi kończę śniadanko i wybywam. Płatki owsiane ja mleczku z suszona śliwką, syte i zdrowe.
Niedługo weekend, może wreszcie te okna umyję
Miłego dnia pozytywnie zakręconym.
Dzień dobry w piękny słoneczny poranek.
Od razu lepsze samopoczucie jak te promyki wlazły w każdy zakamarek. Nic to że obnażyły ta smutną okienną prawdę , ważne że tchnęły w człowieka chęć do życia i działania .
Dzień dobry
Spóźniona , witam się z Wami
Przyzwyczajenie do forum , tak jak większości
Pogodny dzień ,aż miło się zrobiło ,póżniejsze godziny prognozy zapowiadają deszcz
Liści naleciały ,trzeba zrobić porządki
Okienka firanki mam czyste ,poczekam na później .
Jak zawsze w pracy ,klikam pozdrowienia
Trzymajmy się w zdrowiu