Wyjazd ze zwrotów

Formalności związane z wyjazdem do sanatorium - wnioski, skierowania, koszty, terminy, zwolnienia, itp.
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2012 20:17
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 4

Re: Wyjazd ze zwrotów

Post autor: Lewek »

Wienia pisze:No nie mój dzień,chociaż numery zamiast ubywać pną się w górę i dziwne ,że zwrotów brak. :roll:
Lewku czy Ty też wydzwaniasz :?:
Wieniu, ja już mam skierowanie w domu. Dzwoniłam zapytać się, czy mogę dzwonić o zwroty - mogę , więc zapytałam się czy coś jest. Niestety pustka. Będę dzwonić po 20 lipca, bo wtedy wrócę z wojaży i jeśli coś się trafi to jadę , jeśli nie to wyjazd 5 września do Krynicy. Mnie najbardziej satysfakcjonowałyby 2 zwroty, ale to raczej nierealne :roll: :? Życzę Ci powodzenia :serce: Trzymam kciuki :kwiat:
Awatar użytkownika
Betina71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 lut 2016 08:03
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Betina71 »

Lewek pisze:
Wienia pisze:No nie mój dzień,chociaż numery zamiast ubywać pną się w górę i dziwne ,że zwrotów brak. :roll:
Lewku czy Ty też wydzwaniasz :?:
Wieniu, ja już mam skierowanie w domu. Dzwoniłam zapytać się, czy mogę dzwonić o zwroty - mogę , więc zapytałam się czy coś jest. Niestety pustka. Będę dzwonić po 20 lipca, bo wtedy wrócę z wojaży i jeśli coś się trafi to jadę , jeśli nie to wyjazd 5 września do Krynicy. Mnie najbardziej satysfakcjonowałyby 2 zwroty, ale to raczej nierealne :roll: :? Życzę Ci powodzenia :serce: Trzymam kciuki :kwiat:
Jeśli trafisz zwrot to Krynicę oddasz? :lol:
Awatar użytkownika
Wienia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 01 lis 2015 16:00
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 1 raz

Post autor: Wienia »

Nie bardzo rozumię,masz już skierowanie i chcesz dzwonić o zwroty :?:
Awatar użytkownika
Betina71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 lut 2016 08:03
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Betina71 »

Wienia pisze:Nie bardzo rozumię,masz już skierowanie i chcesz dzwonić o zwroty :?:
Ja tez tego nie rozumiem i dlatego pytałam koleżankę :o :shock:
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2012 20:17
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Lewek »

Dla mnie też to było dziwne, najpierw zadzwoniła siostra, pani powiedziała, że jak już będzie miała skierowanie to może dzwonić o zwroty. Dzisiaj zadzwoniłam sama i pani powiedziała mi to samo. Lipiec mamy wyjazdowy, więc będziemy dzwonić tak od 20 .
Betina, jeśli trafimy na 2 zwroty to oddam Krynicę, choć ... w cuda nie wierzę. Dzwoniącym o zwroty życzę powodzenia :kwiat:
Awatar użytkownika
Chmurka07
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 sty 2015 21:43
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: Chmurka07 »

Mając juz skierowanie, mozna z niego zrezygnować i wziąść coś ze zwrotu. Ja tak zrobiłam ostatnio , w 2015 roku.
Awatar użytkownika
Wienia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Lewku cuda się zdarzają :) Ja jak dzwonie to zawsze pytają czy pytam o zwroty podwójne czy pojedyncze- więc muszą się zdarzać skoro pytają.Fajny ten Twój fundusz u nas by to nie przeszło jeśli mam skierowanie to ewentualnie zmiana terminu czy miejsca,ale zwoty tylko do momentu przydziału .Pozdrawiam i również życzę powodzenia. :kwiat:
Awatar użytkownika
Wienia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Anka_K pisze:Mając juz skierowanie, mozna z niego zrezygnować i wziąść coś ze zwrotu. Ja tak zrobiłam ostatnio , w 2015 roku.
Ania i co skirowanie wtedy odsyłasz,przed dzwonieniem o zwroty,czy jak już cośwydzwonisz :?:
Awatar użytkownika
Chmurka07
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 sty 2015 21:43
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: Chmurka07 »

Nie dzwoniłam, byłam osobiście w NFZ z otrzymanym skierowaniem.Od ręki dostałam drugie.
Awatar użytkownika
Wienia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

No dobrze wiedzieć jeśli się tak u Ciebie da to można próbować.Dzieki za info i Dobrej spokojnej nocki :kwiat:
ODPOWIEDZ