Wieniu, ja już mam skierowanie w domu. Dzwoniłam zapytać się, czy mogę dzwonić o zwroty - mogę , więc zapytałam się czy coś jest. Niestety pustka. Będę dzwonić po 20 lipca, bo wtedy wrócę z wojaży i jeśli coś się trafi to jadę , jeśli nie to wyjazd 5 września do Krynicy. Mnie najbardziej satysfakcjonowałyby 2 zwroty, ale to raczej nierealneWienia pisze:No nie mój dzień,chociaż numery zamiast ubywać pną się w górę i dziwne ,że zwrotów brak.![]()
Lewku czy Ty też wydzwaniasz
Wyjazd ze zwrotów
- Lewek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2012 20:17
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 4
Re: Wyjazd ze zwrotów
- Betina71
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 05 lut 2016 08:03
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 3
Jeśli trafisz zwrot to Krynicę oddasz?Lewek pisze:Wieniu, ja już mam skierowanie w domu. Dzwoniłam zapytać się, czy mogę dzwonić o zwroty - mogę , więc zapytałam się czy coś jest. Niestety pustka. Będę dzwonić po 20 lipca, bo wtedy wrócę z wojaży i jeśli coś się trafi to jadę , jeśli nie to wyjazd 5 września do Krynicy. Mnie najbardziej satysfakcjonowałyby 2 zwroty, ale to raczej nierealneWienia pisze:No nie mój dzień,chociaż numery zamiast ubywać pną się w górę i dziwne ,że zwrotów brak.![]()
Lewku czy Ty też wydzwaniasz![]()
Życzę Ci powodzenia
Trzymam kciuki
- Betina71
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 05 lut 2016 08:03
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 3
Ja tez tego nie rozumiem i dlatego pytałam koleżankęWienia pisze:Nie bardzo rozumię,masz już skierowanie i chcesz dzwonić o zwroty
- Lewek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2012 20:17
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 4
Betina, jeśli trafimy na 2 zwroty to oddam Krynicę, choć ... w cuda nie wierzę. Dzwoniącym o zwroty życzę powodzenia
- Chmurka07
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 21 sty 2015 21:43
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 7
- Wienia
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 01 lis 2015 16:00
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 1 raz
- Wienia
- Przyjaciel forum

Ania i co skirowanie wtedy odsyłasz,przed dzwonieniem o zwroty,czy jak już cośwydzwoniszAnka_K pisze:Mając juz skierowanie, mozna z niego zrezygnować i wziąść coś ze zwrotu. Ja tak zrobiłam ostatnio , w 2015 roku.
- Chmurka07
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 21 sty 2015 21:43
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 7
- Wienia
- Przyjaciel forum