Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Kuracjusz sportowiec, kuracjusz kibic. Sport to zdrowie, a więc... kibicujcie swoim drużynom, piszcie o wydarzeniach sportowych, pochwalcie się swoimi osiągnięciami.
Felice pisze:Alicja jestem absolutną fanką tego sportu i bardzo żałuję,że transmisje w telewizji tak bardzo od kilku lat są okrojone.
No i dla mnie najpiękniejszy czas to lata 80/90 dla tego sportu.
To były nazwiska Jayne Torvill, Christopher Dean,Hamilton,Boitano,Pluszczenko,Witt,Yamagochi,Rodnina-Zajcew.
Zgadzam się w całej rozciągłości. Duet Torvill-Dean to dla mnie mistrzowie nad mistrzami . A teraz oglądam na czeskiej telewizji naziemniej ,bo u nas odbieramy , a u nich jest transmisji po kilka godzin dziennie . Pozdrawiam
Felice pisze:Dzisiaj pary sportowe i solistki,jutro pary taneczne.
Troche inaczej , bo chyba od zeszłego roku zmienili kolejność. Dziś finał i medale panów, jutro panie , a w sobotę dwa finały par , a wiec sportowe i potem tańce . Właśnie oglądam jazdy facetów. Pozdrawiam
Koło południa była transmisja z tańców tzw.krótkich , ale byłam w pracy i zdążyłam tylko obejrzeć 5 ostatnich występów,niestety nie widziałam polskiej pary , a właściwie polsko-ukraińskiej,ale w naszych barwach . Są na 11. miejscu ,więc nawet nieźle. W sobotę finał , ja mam wolne ,wiec planuję oglądać
Zazwyczaj oglądam dowolne.Dziś trochę pecha miał Hiszpan,ale i tak punktowo poszło mu świetnie.
Mnie to zawsze jak w każdej dziedzinie zachwyca tempo rozwoju.Teraz pokaz to seria poczwórnych skoków.a pamiętasz jak Kurt Browning pierwszy raz skoczył w 1988 roku? Nie pamiętam dokładnie ale chyba salchowa.To było wydarzenie.