Pogaduchy

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2019 13:01

Re: Pogaduchy

Post autor: RudaAndzia »

Dzień dobry Pogaduchy ☀️🌹☀️
Andy, czas pozwoli jak chęci będą ;) 8-)
obawiam się, że jak tylko uruchomisz to darmowe cudeńko to dopiero czasu będzie Ci brakowało :lol: :lol:
Sobota wolno się rozwija, bo trochę dłużej boczki poleżakowały :oops: :lol:
Trzeba brać się za domowe przyjemności :lol: :lol: , bo święta tuż- tuż🎄, a później to wiadomo karpia trzeba będzie dobrego poszukać i jeszcze takie tam różne domowe świąteczne rarytasy przygotować więc teraz mam chwilę na Wasze Towarzystwo i na wypicie kawy z Pogaduchami.
Zapraszam jeżeli jest chętny na świeżo zaparzoną kawę ☕☕☕ albo herbatę zieloną, którą Wszystkim polecam🍵🍵🍵
Miłego dnia życzę ☀️
Awatar użytkownika
grazynamackowiak
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 11 maja 2014 19:33
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 31 razy
Podziękowano: 31 razy

Post autor: grazynamackowiak »

Andzia dobrze trafiłam ,wirtualna kawusia gotowa :o
Pierniczki do kawusi dorzucę ,będzie komplet 8-)
Andy ,całe życie się uczymy ,trzeba cudeńko rozpracować ;)
Andzia dłużej pospała ,trzeba teraz nadrobić :)
Już z pracy domowej wyrobiona ,oczekuje przyjazdu ,będą niespodzianki :D
Hello pogaduchy :kwiat:
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Grażynko,
Z przyjemnością pierniczka schrupię, ostatnio mam czasu mniej, chyba doba mniej godzin ma :lol: :lol: , bo wciąż zaległości, ale najważniejsze, że mamy chociaż kilka chwil na Forum :serce:
Pora za obiadek się zabrać, bo inaczej kolacja wyjdzie :lol: :lol:
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: dani888 »

Dzień dobry Pogaduchy :) .
Grazynko , jak coś dobrego wydarzy się , nie omieszkam wspomnieć :D .
Andy pewnie rozpracowuje to cudo , które dostał i nie uświadczy się go :lol: :lol: .
Kawę rankiem piłam , następną zaserwuję po obiadku , teraz piję herbatkę z imbirem i pigwą .
Miłej niedzieli kochani i pogody ducha , pozdrawiam z zalodzonego Podlasia :serce: :kwiat: ;) .
Gość

Post autor: Gość »

Cześć Gadułki, ja dzisiaj po super ciężkim tygodniu wstałam o ...10.30 :shock: sama szoknięta jestem. Ale ostatnio ciałko często woła ...zwolnij.
I tak z lekkim opoźnieniem machnęłąm rosołek, gołąbki zaraz zabieram się za robienie sernika z masą krówkową i migdałami, trzeba trochę głowę przewietrzyć.
Promocji suplementy nie szukam ale generalnie zawsze coś z innego gaturnku (byleby w promocji) przywlokę. Jakoś tak ceny pamiętam co gdzie i za ile więc z reguły chociaż na zapas to się opłaca.
Tak szczerze to chętnie spakowałabym walizkę , wzięła tyłek w troki i zniknęła gdzieś na dwa tygodnie. Mało świąteczne ze mnie zwierzę. :roll:
U mnie dzisiaj baaardzo ponuro , szare niebo , fajny dzień na książkę , wino albo dobry film...
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dzień dobry Pogaduchy ☀️,
Dani tylko dobre i bardzo dobre wiadomości nas interesują ;) 8-)
Majko ten serniczek też bym chętni spróbowała, żeby później samodzielnie upiec, inaczej nie robię, bo muszę wiedzieć na co się decyduję, "kota w worku nie kupuję :lol: :lol:
Jeżeli chodzi o ceny to kompletnie już sobie tym głowy nie zaśmiecam, bo tak naprawdę żywność i chemię gospodarczą trzeba kupić i najczęściej robię to podobnie kiedy jest promocja, ale czy to tak naprawdę jest promocja to czasami dopiero w domu się może okazać, że już w opakowaniu jest mniejsza ilość, a zapłacić trzeba było i wydawało się, że cena dobra :oops: Takie życie, raz się zaoszczędzi a innym razem nie, trudno :roll:
Najważniejsze, żeby zdrowie było to i reszta będzie :P
Awatar użytkownika
grazynamackowiak
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Wieczorek ,hello pogaduchy :kwiat:
Andzia zdrówko najważniejsze ,inne samo życie ;)
Majka, gołąbki dla wszystkich :o
Niespodzianki szczęśliwie pojechały ,teraz odpoczywają :)
Chwila na neta ,luziki ;)
Miłego wieczoru :kwiat:
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: ZenekM197 »

Dobry wieczór Pogaduchy,
Majka gołąbkami mnie zwabiła ;) 8-) , a na deser serniczek zrobiła, Grażynka pierniczki na stół wystawia i jeszcze nam o niespodziankach opowiada, a ja jestem chętny wszystkiego skosztować i pewnie komplementów dużo prawić, bo pewnie Panie na to zasługują, a i miło się robi wieczorem kiedy człowiek usłyszy miłe słowo.
A u mnie oczekiwanie na film wieczorową porą. Nie wiem, co tam mnie zainteresuje więc tytułu nie podaję, mam nadzieję, że znajdę coś dla siebie odpowiedniego :P
Miłego wieczoru życzę ❤️
Awatar użytkownika
grazynamackowiak
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dobranoc pogaduchy :kwiat:
Gość

Post autor: Gość »

Sernik wyszedł obłędny....taki przepis bez przepisu...jeszcze krówka i migdały. Wciągnął mnie "Gambit królowej" dawno nie oglądałam czegoś tak dobrego.
I ...nie chciałabym być mistrzem szachowym.😏
Gołąbków połowy nie ma.
A teraz spacer z psem. Mam nieodpartą ochotę na fajnym wieczór, w klimatycznej knajpce z przyjaznymi ludźmi...
Śpijcie dobrze.
ODPOWIEDZ