Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Zapiekane to chyba wszyscy , a jajeczka to jak zwykle twardzioszki , jutro będzie świeży biały. Babka dobrze robi to nawet ten z poprzedniego tygodnia jest nadal dobry bez żadnych zmian nieświeżości
Al dente też mogą być pomału trzeba się przyzwyczajać do miękkości
Może w końcu polubię na miękko
Też jutro idę z rana na ryneczek,bo pustki ,nawet jednego jaja nie ma
Martwi mnie,bo pan od kiełbasy nie przychodzi .... jak był przed świętami,
tak cisza do tej pory.... zwinął interes czy co
Pewnie świnka mu uciekła , u mnie po 3 siwych uruchomili wędzarnie, to jest na bieżąco ... jak musisz do miętkiego się przyzwyczajać to się przyzwyczajaj , a na troski mandarynkę chcesz ?
Dzień dobry
Rano zagościli i wybyli ,każdy ma coś do załatwienia
Andy ,nutka wróci głodna ,więc śniadanko wskazane
Wybredna więc coś innego ,zjadam wszystko w pracy bez wyboru
Śnieg wszędzie ,wczoraj szuflowanie ,dzisiaj nie pada ,ale jeszcze może napadać
Spokojnie w pracy ,niech tak pozostanie
Miłego spokojnego dnia ,pozdrawiam
Jaka wybredna , myślisz że za taką cenę będą smaczniejsze od moich
Z tego co mi wiadomo to w domach nie będą szczepić, bo prawdopodobnie nie mieliby jak przetransportować szczepionki, a z całą fiolką do jednego pacjenta to byłby problem i też co wczoraj mówili, to gminy mają zapewnić transport do punktów szczepień osobom w podeszłym wieku, niepełnosprawnym, problemami ruchowymi, a także samotnym. Jak to będzie w rzeczywistości, to się okaże. Zadzwoń w przyszłym tygodniu do swojego urzędu czy MOPS-u i myślę że już powinni wiedzieć jak to będzie zorganizowane.
Już są problemy z zapisami, bo jak pokazali zapisali na 3 tygodnie i pozostali odeszli z kwitkiem
Grażynka jak odkurzacz... wszystko "zmiecie"
Nie wybredna,tylko nie chcę Cię naciągać dodatkowo
Wystarczyło mi proszone śniadanko z końcówką
Wydaje mi się Andy,że domowe szczepienia będą robić,bo przecież niepełnosprawnych
czy leżących ludzi po 80-tce jest masę. Transportowanie takich ludzi ...no jakoś tego nie widzę
Zresztą są mądrzejsi ludzie od logistyki, to coś wymyślą sensownego