Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
O Fajnie Wojtek to możesz mi coś powiedzieć o tym ośrodku.Nie byłam w Kołobrzegu to jestem zielona.Jakie pokoje. Czy są jedynki Jak zabiegi i pewnie jeszcze tysiac innych pytań. Jak możesz to mi napisz coś o Arce
Niecierpliwie oczekuję na swój przydział. W ubiegłym tygodniu numerki spadały o kilka by znów kilka przybyło. Stoję więc w miejscu. Mam nieco ponad 800
To bliżej niż dalej. Liczę na piękną wiosnę. Pozdrawiam oczekujących
alapa pisze:Niecierpliwie oczekuję na swój przydział. W ubiegłym tygodniu numerki spadały o kilka by znów kilka przybyło. Stoję więc w miejscu. Mam nieco ponad 800
To bliżej niż dalej. Liczę na piękną wiosnę. Pozdrawiam oczekujących
No to ja bym już myślał co spakować ja dostałem przydział coś około nr287
Nr spadają może nie w szalonym tempie a ja coraz bliżej wyjazdu. Wiosna czai się za rogiem jak będę wiedziała kiedy i gdzie wyjazd to pomyślę co zabrać. Miłego tygodnia