Nie tylko paczki...listy..przekazy pocztowe..wszystko jest droższe...pozdrawiamDanae pisze:Witam wszystkich zainteresowanych przesłaniem walizki,![]()
my dyskutujemy i chyba ktoś z poczty. podejrzał nasze forum, gdzie niektórzy "chwalą" niskie ceny i od 01 marca paczki wysłane za pośrednictwem ... drożeją. Miejmy nadzieję, że inne firmy tego nie uczynią!!!!
Walizka kurierem?
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lis 2013 14:16
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 2 razy
Re: Walizka kurierem?
-
forumowicz
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
Ja na poczcie w ostatnim czasie tyle razy się zawiodłam,że robię wszystko,by nie korzystać z usług tej instytucji.
-
Danae
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 31 sty 2016 10:45
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 5
...Ci co są zmotoryzowani się śmieją...bo nie maja takiego problemu...wkładają 2 walizki do samochodu i jadą...
Do tej pory ja też właściwie wszędzie jeździłam samochodem /i wiecznie miałam problem ze spakowaniem się - przecież wszystko się przyda. Teraz jadę pociągiem i autobusem, w jedna stronę. Natomiast z powrotem przyjeżdża mąż. Niestety z powodu pracy nie może mnie zawieść. Ale przyjeżdża już na święta!!!
Do wyjazdu mam 2 tygodnie i pewnie jak każdy, zastanawiam się jaką zabrać walizkę /czytaj: walizę/aby na te 21 dni zapakować wszystko co potrzebne. Nie raz sprawdziło się powiedzenie: w marcu jak w garncu. Trzeba być przygotowanym na wszystkie pory roku. Niby nie dużo zapakujemy, a taka ciężka?!Już widziałam się, jak ciągnę do pociągu bagaż i wkładam na półkę. Potem szybka przesiadka z językiem przy ziemi i znowu walczę z włożeniem do bagażnika w autobusie!!! Myślę, ze takie rozważania nie tylko ja "przeprowadza", ale większość z nas.
Całe szczęście, że są firmy kurierskie
-
Danae
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 31 sty 2016 10:45
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 5
początkowo nie zrozumiałam o czym piszesz. Pisząc post w najmniejszym stopniu nie myślałam o Tobie jako podglądaczu. Przeoczyłam Twój post i nie wiedziałam, że jesteś pracownikiem poczty. Nie bierz tego do siebie
Akurat jak wymienialiśmy na forum spostrzeżenia w TV ogłoszono podwyżki i dlatego się śmiałam, że ktoś nas podsłuchał.
Pozdrawiam
-
forumowicz
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
Z usług Poczty Polskiej najbardziej podobają mi się jej ośrodki,z których dość często korzystam.
-
forumowicz