Hotel Olecko marzec 2017
- woytek
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 28 gru 2012 17:41
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 14
Re: Hotel Olecko marzec 2017
-
forumowicz
nawet nie pomyślałam, nigdy nie byłam w trzyodosobowym pokoju. Myślałam, że to do siedzenia. Zresztą wersalkę rozkłada się do spania, a jak się śpi to nie ma znaczenia ile miejsca pozostaje w pokoju - bo pozostanie niewiele. No i łazienki małe. Tam jakaś sala do piłki ręcznej jest z trybunami? no i ta sala na 38 i 22 zdjęciu to co t jest/ -jeszcze jedna do tańczenia? bo oni tam jakieś grupy taneczne przyjmują jako hotel, tak na stronie było napisane.
- woytek
- Super Kuracjusz

Bar i parkiet widzę, że taki z Ciebie rozrywkowy facetwoytek pisze:Pewnie fotki nie aktualne,a sale\hale mogli pogrodzić na zabiegowebasen też jest na zdjęciach.Bar pierwsza klasa, ciekawe jak z kawą tam stoją,a parkiet ,........ogromny
- woytek
- Super Kuracjusz

Czy taki rozrywkowy to nie wiem,ale wiem że przyjemniej jest posiedzieć przy muzyce i drinku niż oglądać TV z piwem do towarzystwakaska pisze:Bar i parkiet widzę, że taki z Ciebie rozrywkowy facetwoytek pisze:Pewnie fotki nie aktualne,a sale\hale mogli pogrodzić na zabiegowebasen też jest na zdjęciach.Bar pierwsza klasa, ciekawe jak z kawą tam stoją,a parkiet ,........ogromny
- sztani
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 28 gru 2012 09:59
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 12
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 7 razy
No cóż, jak na miesięczny pobyt za państwowe to może być
Jakie państwowe . Raczej moje pieniądze bo składki płacę ponad 40 lat
-
forumowicz
-
forumowicz
Olgga53 pisze:Właśnie ten parkiet jest fajny
ciekawe po ile wstęp. I ile kosztuje drink. Bo na pewno jest pomimo, że sanatorium. W końcu komercyjnych przyjmują też.
a inne rozrywki? bo cały turnus przesiedzieć w barze to trochę nuda...