Cieplice Dom Zdrojowy od 18.04

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
dorotka11
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 lis 2016 21:14
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Re: Cieplice Dom Zdrojowy od 18.04

Post autor: dorotka11 »

Beatrix widzę że u Ciebie też przeszedł amergedon.Moje fotki weszły jakoś odwrotnie,niewiem czemu.Pozdrawiam
natiic
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 27 sty 2017 15:00
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: natiic »

Witaj Dorotko.
W Cieplicach dzisiaj zaświeciło słońce. Jest ładnie i śpiewają ptaszki. Atrakcji jest sporo. Już mało kto tu wchodzi bo poznaliśmy się w realu i możemy nagadać się do woli. Jakbyś chciała coś wiedzieć pytaj.
Awatar użytkownika
dorotka11
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

natiic pisze:Witaj Dorotko.
W Cieplicach dzisiaj zaświeciło słońce. Jest ładnie i śpiewają ptaszki. Atrakcji jest sporo. Już mało kto tu wchodzi bo poznaliśmy się w realu i możemy nagadać się do woli. Jakbyś chciała coś wiedzieć pytaj.
Witaj kochana. Cieszę się że Ci się podoba, fajnie że poznaliście się w realu.W którym domu jesteś Nati? jest możliwość wyboru pokoju?i jaka jest opłata za tv.Może nie będzie czasu oglądać ale warto wiedzieć.U nas zimno strasznie,troszkę słoneczko wychodzi ale zaraz znika i pada deszcz grad. Wrzuciłam fotki jaka zima nas zaatakowała.Czestochowa była zasypana. Pozdrawiam i życzę udanego pobytu :kwiat:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

No ja mam pytanie: byłaś na termach,? Jakieś wycieczki z biura?
Mazrena
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2017 16:54
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 11 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Mazrena »

tv 68 zl
termy 2 h -super warto brać z saunami. W DZ taniej jak się kupi bilet. Osoby z grupą taniej -wart zabrać orzeczenie. AA opiekun może wejść z 1 i 2 grupą wówczas mozna koszt biletu jeszcze sobie podzielić i będzie taniej :)
forumowicz

Ja sauny nie mogę bo detekcji mi wysiądzie. Jakie wycieczki zorganizowane polecacie?
forumowicz

Miało by c oczywiście serducho a nie detekcji. Ach ten słownik :lol: :lol:
forumowicz

Przejdziesz dowiesz się wszystkiego zdecydujesz na miejscu Mazrena jest skarbnicą wiedzy bo ja będąc tu wielu rzeczy nie wiem. Pogoda też decyduje Ale najważniejsze kogo spotkasz na miejscu jakie towarzystwo Ci zaskakuje :kwiat:
Mazrena
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2017 16:54
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 11 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Mazrena »

Romku, cos niecoś wiem, ponieważ byłam i jechałam w ciemno nic nie wiedząc :( Tu na forum praktycznie o Cieplicach była cisza. Mam wrażenie jak bym tu rozpoczęła wiedzę o DZ ;) W trakcie mego pobytu poodzywały się osoby zainteresowane, więc żeby coś opisać zasięgałam języka, a poza tym lubię wiedzieć gdzie i co i jak :lol: Wiele jest osób i być może Ty, że to co jest to przyjmujesz nie zagłębiając się... 8-) pozdrawiam :kwiat: :idea:
Awatar użytkownika
dorotka11
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Mazrena pisze:Romku, cos niecoś wiem, ponieważ byłam i jechałam w ciemno nic nie wiedząc :( Tu na forum praktycznie o Cieplicach była cisza. Mam wrażenie jak bym tu rozpoczęła wiedzę o DZ ;) W trakcie mego pobytu poodzywały się osoby zainteresowane, więc żeby coś opisać zasięgałam języka, a poza tym lubię wiedzieć gdzie i co i jak :lol: Wiele jest osób i być może Ty, że to co jest to przyjmujesz nie zagłębiając się... 8-) pozdrawiam :kwiat: :idea:
Witam.Masz rację Marzenko.Ja też chcę się dowiedzieć jak najwięcej na temat tego sanatorium. Jeśli jest taka możliwość to lepiej wiedzieć co nas czeka na miejscu niż potem być rozczarowanym. Pozdrawiam
ODPOWIEDZ