Cieplice Dom Zdrojowy od 18.04
- dorotka11
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 18 lis 2016 21:14
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 3
Re: Cieplice Dom Zdrojowy od 18.04
-
natiic

- Na forum od: 27 sty 2017 15:00
- Staż sanatoryjny: 2
W Cieplicach dzisiaj zaświeciło słońce. Jest ładnie i śpiewają ptaszki. Atrakcji jest sporo. Już mało kto tu wchodzi bo poznaliśmy się w realu i możemy nagadać się do woli. Jakbyś chciała coś wiedzieć pytaj.
- dorotka11

Witaj kochana. Cieszę się że Ci się podoba, fajnie że poznaliście się w realu.W którym domu jesteś Nati? jest możliwość wyboru pokoju?i jaka jest opłata za tv.Może nie będzie czasu oglądać ale warto wiedzieć.U nas zimno strasznie,troszkę słoneczko wychodzi ale zaraz znika i pada deszcz grad. Wrzuciłam fotki jaka zima nas zaatakowała.Czestochowa była zasypana. Pozdrawiam i życzę udanego pobytunatiic pisze:Witaj Dorotko.
W Cieplicach dzisiaj zaświeciło słońce. Jest ładnie i śpiewają ptaszki. Atrakcji jest sporo. Już mało kto tu wchodzi bo poznaliśmy się w realu i możemy nagadać się do woli. Jakbyś chciała coś wiedzieć pytaj.
-
forumowicz
-
Mazrena
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 14 sty 2017 16:54
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 9
- Podziękował: 11 razy
- Podziękowano: 6 razy
termy 2 h -super warto brać z saunami. W DZ taniej jak się kupi bilet. Osoby z grupą taniej -wart zabrać orzeczenie. AA opiekun może wejść z 1 i 2 grupą wówczas mozna koszt biletu jeszcze sobie podzielić i będzie taniej
-
forumowicz
-
forumowicz
-
forumowicz
-
Mazrena
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 14 sty 2017 16:54
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 9
- Podziękował: 11 razy
- Podziękowano: 6 razy
- dorotka11

Witam.Masz rację Marzenko.Ja też chcę się dowiedzieć jak najwięcej na temat tego sanatorium. Jeśli jest taka możliwość to lepiej wiedzieć co nas czeka na miejscu niż potem być rozczarowanym. PozdrawiamMazrena pisze:Romku, cos niecoś wiem, ponieważ byłam i jechałam w ciemno nic nie wiedzącTu na forum praktycznie o Cieplicach była cisza. Mam wrażenie jak bym tu rozpoczęła wiedzę o DZ
W trakcie mego pobytu poodzywały się osoby zainteresowane, więc żeby coś opisać zasięgałam języka, a poza tym lubię wiedzieć gdzie i co i jak
Wiele jest osób i być może Ty, że to co jest to przyjmujesz nie zagłębiając się...
pozdrawiam
![]()