Sklepy i zakupy internetowe, czy korzystał ktoś?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Re: AliExpress chiński sklep,czy korzystał ktoś?

Post autor: ZenekM197 »

Hipokryt,
Nasze Forum jest wyjątkowe to fakt :D, a z AliEx jeszcze nie korzystałem ;) 8-) interesują mnie ostatnio niższe ceny, bo wydaje mi się, że ciągle idą w górę, a skoro można nie przepłacać to jestem tym tematem coraz bardziej zainteresowany 😊
A z tym zbliżaniem to ostrożnie proszę ;) :oops: 8-) , odległość proszę zachować i monitory albo "komórki" odpowiednio ustawić, żeby nie było, że odstępy nie są zachowane :lol: :lol:
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 49 razy
Podziękowano: 62 razy

Post autor: zbigniew165 »

A może byście coś polskiego reklamowali, a nie chińszczyznę, która jest już u nas obecna wszędzie, nawet w pamiątkach z gór i znad morza. Chyba, że macie jakieś profity z tytułu reklamowania tego sklepu na forum. :roll: :shock:
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Zbyszku, każdy chce zarobić, pewnie, że naszym krajowym towarem lepiej byłoby handlować, ale nie wiem czy to zawsze będzie dobrze się kalkulować ;) 8-) :lol:
Profitów nie dostałem, bo jeszcze niczego nie zamawiałem, a jak na wstępie zażartowałem to jak sam widzisz na Aliexpress jest dokładnie to samo, co na półkach sklepowych, tyle tylko, że "przebitka" dobra zastosowana, a klient z nawiązką, nie mylić z podwiązką :lol: :lol: zapłacić musi :mrgreen:
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Poproszę Moderatora forum o zablokowanie lub usuniecie tego tematu jako kryptoreklamy jakiegoś chińskiego sklepu.
Jeżeli chcą się reklamować, to niech wykupią u Administratora reklamę na forum. :!:
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Wiesz, Zbychu fajny z Ciebie chłop ino nie wiem, czemu ten temat Ci przeszkadza, reklam w nim nikt nie zamieszcza, a pogadać to o wszystkim i o niczym lepiej, aniżeli kogoś za plecami obmawiać :roll:
A w sklepach na półkach to oprócz chińszczyzny to co widzisz :idea: , bo ja widzę cały świat,🌍🌎🌏, więc o co Ci chodzi, nasze krajowe to Wszyscy znamy i wiemy, co ze sobą na wyjazd zagraniczny mamy zabrać: oscypek, śliwowica i wódka, szynka z "Krakusa" i śliwka w czekoladzie i pierniki toruńskie ;) 8-) :P
Moderatorze, gdyby był problem przez Zbyszka to proszę zmienić tytuł tematu, np. Zakupy międzynarodowe.
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Post autor: Hipokryt »

Max-R pisze: 23 lut 2020 09:49 droga Słoneczko,np futerał do telefonu w Polsce 40zł a w Aliexpresie ten sam: 10zł,chyba jest różnica dla ludzi szanujących pieniądze! więc nie pisz ze to g.. bo to samo kupujesz w tych rzekomo polskich super sklepach!
Max - podobnie jest z zegarkiem ☺
W zwykłym sklepie widzę cenę 399zł a na Ali poniżej 100zł za identyczny. :lol: Dostawa w cenie. Gwarancja techniczna jest na 2 lata a gwarancja dostawy do 60 dni :(
Gdzie warto kupić ❓ Niech każdy sam sobie odpowie 😎
Ostatnio zmieniony 20 gru 2020 21:48 przez Hipokryt, łącznie zmieniany 1 raz.
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

W temacie jest nazwa sklepu, a to już jest kryptoreklamą. :roll:
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Post autor: Hipokryt »

Trzy lata temu można było zgłosić ten temat i zablokować Maxa, który ten temat zapodał :shock:
A teraz czas na przedświąteczne zakupy i łapanie okazji aby sprawić przyjemność bliskim osobom. Dlaczego nie pomóc innym Forumowiczom ❓ :D
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Ale.macie problem,masakra! Przestańcie nudzić, zacznijcie żyć.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Napisałem do moderatora o zmianę tematu wątku.Pozdrawiam
ODPOWIEDZ