Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
ewasz pisze: 20 sty 2026 20:35
To ja szczęściara jestem...a może mi się tylko tak wydaje...
Przynajmniej ploty jak do tej pory do mnie nie doszły...
Witaj Ewciu My się tam nie boimy plotek. Mamy to gdzieś.
A prawdziwą ekipę fajnych ludzi czuć od razu.
Kto chce hejtować niech zostaje w sieci, my wyruszamy w teren
Kurczę miałem dziś odpocząć od wieczornej
Rehabilitacji a tu zaskoczenie pewna blondyneczka
Podeszła po śniadaniu do mnie i powiedziała wprost zapraszam pana dziś na balety,bo wiem że pan chodzisz
Kurczę od razu oprzytomniałem ,no i jak tak pięknej blondynecce odmówić ,i dziś balety a gdzie to nie powiedziała
CDN.....
Dziś była zupa mleczna