Świat ...mój mały świat ...

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Re: Świat ...mój mały świat ...

Post autor: eluunia »

"Co mnie nie zabije, to mnie wzmocni," mówi jeden z najgłupszych sloganów ....ale wiem na pewno że to co mnie nie zabiło to mnie zmieniło ...tylko nie wiem czy na długo czy na krótko :( wypaliło radość z mojego serca ;)
Awatar użytkownika
basiat
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: basiat »

Elunia, nie dawaj się :evil: :evil:

Powiedzenie (wcale nie takie głupie ;) )mówi o wzmocnieniu, a Ty tu o jakiejś odwrotności piszesz.
Może spójrz na to inaczej ....albo spróbuj to zmienić......
Pozdrawiam i życzę duuuuużo radości :kwiat:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Basiu dzięki :serce: ja jestem twarda baba tylko to moje biedne serce czasem odmawia posłuszeństwa i czasem biadoli :lol: :lol: ..Miłego dnia Kochaniutka .. :kwiat:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Basiu dzięki :serce: ja jestem twarda baba tylko to moje biedne serce czasem odmawia posłuszeństwa i czasem biadoli :lol: :lol: ..Miłego dnia Kochaniutka .. :kwiat:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

łał już 25C poszłabym na plaże a tu trzeba pracować ...urlopiku gdzie jesteś :?: :?:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

"Pierwszy sekret szczęścia to emocjonalna niezależność. Wiesz, co mam na myśli? Nie można oczekiwać, że szczęście da ci druga osoba, albo że ona uczyni cię szczęśliwą. Nie możesz nawet oczekiwać, że pozwoli ci być szczęśliwą, jakbyś musiała prosić o pozwolenie czy coś. Trzeba swoje szczęście stworzyć samemu, w środku i nie pozwolić, by ktokolwiek je tknął albo odebrał."

Sharon Owens, Siódmy sekret szczęścia...oj weź Elciu te słowa do serca :)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Hm czasami dobro i szczęście drugiej osoby o które tak zabiegamy uszczupla nam dni w których powinniśmy zadbać o siebie ,o swoje samopoczucie ,bycie radosnym.
Dlatego podpisuję się pod koleżanki Eluni słowami..."" i nie pozwolić, by ktokolwiek je tknął albo odebrał."..."
  • To nasze prawo do bycia szczęśliwymi .
    Miłego dnia życzę wszystkim na NS :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Mój mały świat ...moje ranki ...moje rozmowy z Elcią :lol: :lol: dziś mi abym przestała wciąż "dawać "...Ciągle myślałam że w "dawaniu "można znaleźć szczęście ale i ono nas może bardzo wyczerpać ....może wyczerpać nasze serce ...Elciu naucz się wreszcie "brać "choć troszeczkę zagarnij dla siebie ...zagarnij te chwile choćby w ogrodzie ...kawiarni ...te kiedy stoisz przed czymś pięknym i cieszysz wzrok ..niech one będą twoje ...tylko twoje ...Pozwól aby właśnie to ...ptaki ,dzieła sztuki ,nie wymagający przyjaciele przywracali ci siłę ...twój optymizm ...twoje nastawienie do ludzi ..Przecież ty też Elciu potrzebujesz ciągłego odnawiania się ...potrzebujesz siły aby znów móc "dawać "i budzenia się z szarej codzienności abyś każdego dnia inaczej patrzyła na świat ...inaczej patrzła i odbierała Tych którzy przemykają przez ten twój świat ..miłego dnia Wszystkim :)
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

"- Chodź ze mną na spacer.
- Nie mogę.
- Dlaczego?
- Bo ze spaceru trudno się potem obudzić.
- Aha. Mówisz o tęsknocie?
- Tak.
- Boisz się tęsknoty?
- Tak.
- Kochałaś się ze mną.
- Tak.
- I za tym nie będziesz tęsknić? Za moim dotykiem, ciałem?
- Będę, ale pójść do łóżka to zupełnie coś innego niż pójść na spacer". :)
Piotr Adamczyk - Pożądanie mieszka w szafie
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

Jak zamknac ten swoj maly prywatny swiat, gdy ciagle go ktos zaglusza i pcha sie z buciorami :?: :?: Dzis to wstyd sie przyznac ze jes sie szczesliwym , bo znajda tony powodow aby ci udowodnic ze sie mylisz ze do tego szczescia ci jeszc\ze wiele brakuje
ODPOWIEDZ